Căutare Live

Insula Iubirii sezonul 6. Teodora Marcu și-a pozat burtica de gravidă dezgolită, într-o ședintă foto de vis. Cum arată

Teodora Marcu de la Insula Iubirii sezonul 6 s-a pozat într-un mare fel, cu burtica de gravidă dezgolită, într-o ședință foto de vis. Cum arată.

Insula Iubirii sezonul 6. Teodora Marcu și-a pozat burtica de gravidă dezgolită, într-o ședintă foto de vis. Cum arată

Antena 1

Teodora Marcu de la Insula Iubirii sezonul 6 a avut parte de o ședință foto cu burtica de gravidă, iar imaginile au ieșit de senzație. Frumoasa fostă concurentă a emisiunii a ales să nu-și acopere cu haine burtica și s-a pozat astfel.

Teodora Marcu, imaginile cu burtica dezgolită, într-o ședință foto de vis. Cum arată aceasta

Iată că nu a ținut cont de privirile curioase ale internauților și s-a pozat într-o ipostază neașteptată pe rețelele de socializare, în cadrul unei ședințe foto de vis. Aceasta a decis că imaginile ar putea ieși mult mai naturale și mai frumoase dacă nu ar acoperi cu material textil burtica și așa a făcut. Iar rezultatul a fost unul mai mult decât excepțional.

Ea a reușit să-și emoționeze toată comunitatea de fani după ce a făcut publică fotografie, iar mesajele de susținere și de felicitare nu au încetat să curgă. Desigur, au exista și cuvinte mai puțin plăcute, venite din partea persoanelor care i-a spus că nu a fost o alegere bună să se împace cu actualul ei soț, Alex Marcu, deoarece acesta ar manipula-o. Insă ea este foarte categorică cu acest aspect și nu ascultă vorbele urâte.

Teodora Marcu a decis să nu atașeze nicio descriere fotografiei publicată, arătând faptul că niciun cuvânt nu poate descrie fericirea pe care o are știind că va deveni în foarte scurt timp mamă.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Teodora Marcu și-a pozat burtica de gravidă. Cum arată în prezent soția lui Alex

Mesajul Teodorei pentru fanii care au contestat faptul că e fericită alături de Alex

În finala Insula Iubirii sezonul 6, Teodora i-a cerut lui Alex, cel cu care avea o relație de 3 ani și era deja căsătorită, să se despartă pentru că a ales să se pună pe ea pe primul loc și să se descopere. Tocmai de aceea, ea a explicat că vrea să fie singură și a reușit să învețe cât de important este ca ea să fie bine datorită oamenilor cu care a interacționat pe insulă.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Teodora și-a scos verigheta de pe deget! Ce a dezvăluit soția lui Alex la bonfire

De cealaltă parte, Alex, soțul Teodorei, nu a fost mulțumit de decizia luată de soția sa, spunând că o iubește foarte mult și că o va iubi mereu indiferent de ceea ce face. Teodora părea extrem de hotărâtă și la discuția cu Alex de după bonfire când cei doi au vorbit față în față despre un viitor în care vor fi separați.

Fanii emisiunii, însă, au condamnat-o pe Teo pentru că nu a avut curajul să îl părăsească oricum pe Alex, chiar dacă e însărcinată. Ei i-au scris în comentarii că ar trebui să se aleagă pe ea și să nu se mai lase influențată de Alex.

Pentru că mesajele și comentariile răutăcioase au curs, Teo a simțit nevoia să clarifice situația și a postat o fotografie alături de Alex, explicând ce se întâmplă, de fapt, în relația lor.

“Este fix alegerea mea lângă cine vrea sa stau și cu cine vreau o familie ! Nici un om nu este perfect, toată lumea are diverse stări, zile bune și mai puțin bune. Nu va puteți da cu părerea și judeca niște oameni văzând câteva imagini, nu veți știi niciodată cum suntem noi cu adevărat ! Tot ce contează este ca sunt foarte bine și nu regret nici o secunda alegerile făcute !”

Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Ultimele știri
x