Căutare Live

Insula Iubirii sezonul 6. Un nou cuplu a venit la Insula Iubirii. Cine sunt cei doi care au decis să își testeze relația

Catrinela (Katy) Cursaru și Ionuț Bârlădeanu formează noul cuplu de la Insula Iubirii care a venit să-și testeze relația de iubire.

Un nou cuplu a venit la Insula Iubirii. Cine sunt cei doi care au decis să își testeze relația

Antena 1

Iată că Insula Iubirii sezonul 6 este plin de surprize, iar un nou cuplu s-a aventurat în emsiune cu scopul de a-și testa iubirea și relația. Cine sunt cei doi și cu ce se ocupă.

Katy și Ionuț, noul cuplu de la Insula Iubirii sezonul 6. Ce spun despre relația lor

Un nou cuplu ăși testează relația și încredere unul în celălalt pe Insula Iubirii în sezonul cu numărul 6. Cei doi sunt de profesie barmani și au multe lucruri în comun. Formează un cuplu de mai mulți ani și spun despre testul Insula Iubirii că este unul pe care nu l-au mai experimentat niciodată.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ispita Lavinia s-a dus după Alex în dormitor, iar ce a urmat e neașteptat. Ce au surprins camerele

Iată ce au spus cei doi concurenți unul despre celălalt și ce părere au despre relația lor de iubire.

„Este un test pe care nu l-am mai întâlnit. Avem emoții”, spune Ionuț Bârlădeanu (45 ani), iubitullui Katy.

„Nu am mai stat atât de mult despărțiți. Mă numesc Cursaru Catrinela și am 32 de ani”, spune Katy de la Insula Iubirii sezonul 6.

„Avem o relație creată în timp. Profesia mea de bază e barman. Ne-am cunoscut într-un bar”, spune Ionuț Bârlădeanu.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ce dialog au surprins camerele de filmat între Lavinia și o ispită masculină. Rey și Alex, dispută

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Spiritele s-au aprins din nou și Alex a fost „pus la zid”. Au urmat vorbe dure. Ce s-a întâmpl... Insula Iubirii sezonul 6. Cine sunt Ionuț Bârlădeanu și Catrinela (Katy) Cursaru, noul cuplu intrat în emisiune. Cu ce s...
Ultimele știri
x