Antena Căutare

Date-ul cu ispita l-a adus pe Bogdan în fața altarului: „Mi-am pus dorința de a merge fericit acasă”

Pentru cuplul Hannelore și Bogdan, ziua cu numărul 13 confirmă toate superstițiile pe care numărul fatidic îl are în conștiința colectivă.

Pentru cuplul Hannelore și Bogdan, ziua cu numărul 13 confirmă toate superstițiile pe care numărul fatidic îl are în conștiința colectivă.

La câțiva kilometri unul de celălalt, amândoi își petrec după-amiaza împreună cu ispita, Hannelore descoperind în Andy singura persoană capabilă să îi aducă zâmbetul pe buze.

În același timp, Bogdan, împreună cu Dana, descoperă locuri din oraș pe care, până acum, le-a văzut doar din fotoliul din Timișoara: „Aici ați fost voi anul trecut, fix la ăsta albastru!”

Bogdan crede că fericirea thailandezilor vine din rugăciune: „Astăzi am fost la templu. Ne-au arătat cum să ne rugăm conform obiceiurilor.”

Ajuns în fața altarului, Bogdan a adus o ofrandă și s-a pus în genunchi. Pentru ce s-o fi rugat?

„Mi-am pus dorința de a merge fericit acasă, alături de...Hanne.”

Dacă ziua lui Bogdan a fost marcată de introspecție, date-ul lui Hannelore a fost foarte diferit. Cum s-a distrat ea cu Andy, vedeți în materialul video de mai jos:

După sărut, Iulian spune că este doar ”în cunoaștere” cu Irina. Oare ispita e de acord? ”Din acest moment nu mai accept... S-a întâmplat! Sărut pasional, departe de ochii echipei, între Cati și George:”În seara asta dormim împreună?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x