Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Interzis minorilor! George de la „Insula Iubirii” s-a dezbrăcat în fața camerei: „Trebuie să îmi desfacă nasturii cu dinții”

Momente incendiare la Cool Summer Nights! George, una dintre cele mai dorite ispite de la „Insula Iubirii”, s-a lăsat dezbrăcat în fața camerei de filmat și ne-a arătat un antrenament de încercat în cuplu. A avut o parteneră supriză!

Momente incendiare la Cool Summer Nights! George, una dintre cele mai dorite ispite de la „Insula Iubirii”, s-a lăsat dezbrăcat în fața camerei de filmat și ne-a arătat un antrenament de încercat în cuplu. A avut și o parteneră supriză!

S-a tot zvonit că ar avea o relație secretă, dar ei susțin că îi leagă doar o prietenie frumoasă. Irina și George, două dintre cele mai dorite ispite de la „Insula Iubirii”, au făcut un show incendiar la Antena Stars.

A fost de acord să își dea cămașa jos, doar dacă o domnișoară sexy îi poate desface nasturii „doar cu gura”. Cu toate că s-a străduit cât a putut de bine, încercarea uneia dintre dansatoarele emisiunii nu a avut succes...

Așa că Georgea ridicat miza. Dacă fetele vor reuși să execute corect antrenamentul propus de el, ispita fiind antrenor personal, va renunța la haine!

Vă avertizăm, urmează imagini hot!

Sursa: Antena Stars

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video