Antena Căutare

Irina Stroia, fostă ispită la "Insula Iubirii", a ajuns la psiholog. Cu ce probleme se confruntă

Irina Stroia, fostă ispită la "Insula Iubirii" din sezonul 4 și sezonul 5, a ajuns la psihoterapeut pentru că îi era rușine cu feminitatea ei.

Irina Stroia pe platoul de filmare al emisiunii Insula Iubirii, imbracata intr-un costum de baie negru si are parul cret Galerie
Irina Stroia, fostă ispită la "Insula Iubirii" din sezonul 4 și sezonul 5, a ajuns la psihoterapeut

Irina Stroia, ispita din sezonul 4 și 5 al emisiunii Insula Iubirii, a venit în platoul Xtra Night Show să vorbească despre problemele sale legate de feminitate.

Tânăra a mărturisit că emisiunea a făcut-o să se gândească la modul în care o percep oamenii din fața micilor ecrane și la faptul că poate deveni o victimă a persoanelor care judecă. Aceasta a realizat că o să fie cunoscută de public, chiar

Citește și: Irina Stroia, apariție incendiară în mediul online. Cum arată acum fosta ispită de la "Insula Iubirii" | FOTO

"Chestia asta a pornit, oarecum, datorită și din cauza insulei. Nu știu dacă ați trecut printr-un eveniment foarte repede și să nu realizați ceea ce se va întâmpla după el. Eram și micuță când am filmat la Insula Iubirii, acum 3 ani. Am realizat că o să fiu doi ani la televizor și m-am gândit la ce o să zică lumea despre mine.", a spus Irina pe platoul emisiunii Xtra Night Show.

Din ce motiv a ajuns Irina Stroia la psihoterapeut

Irina mergea la psiholog și înainte, însă din alte motive, iar faptul că s-a confruntat cu problemele legate de feminitate și de corpul ei a ajuns să vadă cabinetul psihoterapeutului din ce în ce mai des.

După emisiunea, tânăra a trăit cu impresia că ispitele sunt văzute într-un mod mai vulgar de către telespectatori. Aceasta a pus mai mult accent pe ceea ce o să spună lumea despre ea după ce a asistat la o discuție cu colegii săi, iar subiectul principal a fost persoanele care pot arunca cu hate.

"Eu nu mă gândisem atât de profund la chestia asta. (...) Pentru mine a fost un șoc atunci. Am început să discut cu doamna psiholog și i-am spus că ma îmbrac numai în trening, mai larg.", a mai spus Irina.

Frumoasa blondină a publicat și pe contul de Instagram o imagine cu ea într-o ipostază provocatoare, însă în descrierea ei a adăugat întreaga poveste.

Citește și: Irina Stroia, ispita de la ”Insula Iubirii”, mărturisiri dureroase: ”Mama a făcut stop cardiac când a aflat că plec în Thailanda!”

"“Mi-e rusine ! Mi-e Rușine cu feminitatea mea, corpul meu și nu pentru ca sunt complexata ci îmi e rusine de ce vor spune oamenii”, asta spuneam de fiecare data când mi se propunea o ședința foto. Ironic nu? Având în vedere rolurile pe care le-am avut în ultimii ani. Am și o explicație pentru asta, nu data de mine, ci de psihoterapeut. Atunci când interpretez un personaj, ma ascund în spatele unei măști și trăiesc tot timpul cu idee ca oameni judeca personajul pe care îl interpretez, nu pe mine. În viața de zi cu zi, ajunsesem sa merg cu umerii în față, capul în pământ și mă apuca anxietatea de fiecare data când încercam sa îmi pun feminitatea în valoare.", a fost începutul mesajului pe care Irina l-a transmis publicului său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Vorbesc la trecut pentru că am spus STOP! Asta sunt și cu asta defilez 😅 Nu mai vreau să mă închid în mine, nu mai vreau să îmi pese de judecata și critica nimănui, nu mai vreau să îmi fie rușine, nu mai vreau să merg ținând capul în pământ și asta nu înseamnă că îmi doresc să mă duc în cealaltă extremă și anume “cu nasul pe sus”, ci vreau sa ridic privirea să pot zâmbii. Vreau să mă simt bine în pielea mea, psihic, nu estetic.", a mai adăugat ea la final.

Hannelore de la „Insula iubirii”, alături de noul iubit! Fanii au reacționat imediat când l-au văzut: „Mamă, ce privire ... Cum arată copilul ispitei Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii. Micuțul Vladimir a crescut și seamănă cu tatăl său...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x