Antena Căutare

Ispita Dana, adevărul despre scandalul pe care l-a avut cu Aurel, în Thailanda: ”Lua pastile în combinație cu alcool!”

Dana, ispita sexy de la ”Insula Iubirii”, a vorbit despre scandalul pe care l-a avut cu Aurel, în Thailanda, în cadrul emisiunii ”Agenția VIP”.

Dana, ispita sexy de la ”Insula Iubirii”, a vorbit despre scandalul pe care l-a avut cu Aurel, în Thailanda, în cadrul emisiunii ”Agenția VIP”.

Astfel, sexy ispita a mărturisit că a fost surprinsă să descopere că Aurel nu este bărbatul despre care auzise atâtea lucruri pozitive.

Citește și: Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5

”Din păcate nu alegem noi concurenții...Aurel era îndrăgostit de mine de doi ani, era fanul meu, asta a zis el, nu eu. S-a îndrăgostit de mine, dar ăsta este comportamentul lui. El a vorbit urât în emisiune, s-a comportat urât cu Irina, l-a enervat că i-a cerut să schimbe muzica. Irina l-a rugat să schimbe muzica, să pună altceva și a zis că el ascultă ce vrea, când vrea...i-a turnat un pahar de tequila în cap.

Citește și: Bianca Pop, cea mai sexy ispită de la Insula Iubirii, o va detrona pe Daniela Crudu: ”Joi mă operez!”

Eu auzisem alte lucruri despre el, știam că este distracitv, un om pozitiv. În sezonul trecut în care a fost, nu s-a comportat așa...am înțeles că lua niște pastile care în combinație cu alcoolul îi dădeau o stare mai așa...mai euforică”, a spus ispita Dana, la ”Agenția VIP”.

Atac fără precedent la adresa ispitelor de la Insula Iubirii: „Să ne lase, că știm noi ce au făcut”... Dana, ispita de la Insula Iubirii, a fost dansatoare: ”Regret acea perioadă! Nu aș mai face asta pentru nimic în lume!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x