Insula Iubirii

Ne revedem vara viitoare!

Ispita Deea scoate la iveală adevăruri întunecate despre Ben! „Am simțit că e pervers...”

 

Deea s-a apropiat mai mult de Ben și astfel au ieșit la iveală detalii ieșite din comun despre preferințele sexuale ale acestuia.

Ispita a spus clar faptul că nu se pune problema unei relații cu Ben. În plus, aceasta a mărturisit că Ben este pervers, dar nu în gesturi, ci și în gândire!

Deea a spus că, cel mai probabil, concurentul are chiar preferințe sexuale ieșite din comun.

Află mai multe detalii fierbinți în clipul video de mai sus!

Citește și:

Lucruri scandaloase s-au aflat despre Aurel! Amenințări, șantaj și clipulețe pentru adulți! Situația devine periculoasă!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe