Antena Căutare

Ispita Eugenia de la „Insula Iubirii” este însărcinată în aproape 9 luni! A publicat prima poză cu burtica de gravidă. (Foto)

Eugenia Rotari, fostă ispită la „Insula Iubirii”, este însărcinată în aproape nouă luni. Ea a făcut publică o fotografie cu burtica ei de gravidă. 

Eugenia Rotari, fostă ispită la „Insula Iubirii”, este însărcinată în aproape nouă luni. Ea a făcut publică o fotografie cu burtica ei de gravidă.

Eugenia de la „Insula iubirii” a făcut această fotografie luna trecută și a publicat-o abia acum, după ce și-a ținut sarcina secretă.

În fotografia pe care a publicat-o, Eugenia Rotari a dezvăluit și sexul copilului. Fosta ispită la „Insula Iubirii” va avea un fiu.

Fosta ispită de la „Insula iubirii” a făcut anterior o aluzie la faptul că ar putea fi însărcinată, dar nu a făcut anunțul oficial până când nu a ajuns în cea de-a opta lună de sarcină.

Eugenia a participat în cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Insula Iubirii”.

Dezvăluiri bombă! Ispita Andi de la „Insula Iubirii” se însoară? Ce a spus despre femeia cu care vrea să își petreacă vi... Ce face Hannelore de la ”Insula Iubirii” după ce Bogdan a dezvăluit motivele divorțului! La asta nu se aștepta nimeni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x