Antena Căutare

Îți amintești de Cati de la „Insula iubirii”? Cum arată azi fosta iubită a lui Răzvan

În sezonul 4 al emisiunii „Insula iubirii”, una dintre cele mai controversate concurente a fost Cati Dimache! Cum arată tânăra acum?

Îți amintești de Cati de la „Insula iubirii”? Cum arată azi fosta iubită a lui Răzvan
Cum arată azi Cati Dimache de la emisiunea „Insula iubirii” (sursa foto: captură video)

În sezonul 4 al emisiunii „Insula iubirii”, Cati Dimache a mers în Thailanda alături de partenerul său de atunci, pe nume Răzvan. Cei doi pozau la început în cuplul perfect, dar nu a durat mult și adevărul a ieșit la iveală.

Cum arată azi Cati Dimache de la emisiunea Insula iubirii

Cati a părut la început să stă departe de ispitele masculine, dar apoi a început să iasă la iveală faptul că este nemulțumită de relația pe care o are cu Răzvan.

citește și: Îți amintești de Denisa de la „Insula iubirii”? Ce s-a întâmplat cu ea și cum arată acum fosta iubită a lui Adrian

La ceremonia focului de la „Insula iubirii” am aflat despre concurentă faptul că a fostul partener de viață o acuză de consum de droguri și a încercat s-o facă să pierdă custodia copilului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și cu cât timpul a trecut, cu atât a ieșit mai mult la iveală faptul că Răzvan nu este partenerul perfect și că relația dintre ei nu este una tocmai fericită. După numeroasele peripeții în Thailanda, Cati și iubitul său de atunci s-au despărțit.

citește și: Schimbare uriașă! Cati de la Insula iubirii i-a lăsat mască pe fani! Cine este noul iubit al brunetei

În prezent, tânăra are un partener de viață alături de care pare mai fericită ca oricând. Chiar dacă au trecut niște ani de când a participat la emisiunea „Insula iubirii” de la Antena 1, fosta concurentă aproape că nu s-a schimbat deloc.

Îți amintești de Denisa de la „Insula iubirii”? Ce s-a întâmplat cu ea și cum arată acum fosta iubită a lui Adrian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x