Antena Căutare

Lavinia de la Insula Iubirii, detalii copleșitoare despre colaborarea pe care a avut-o cu Alex după ce s-au întors din Thailanda

Lavinia, concurenta sezonului 6 din Insula Iubirii, a scos la iveală detalii copleștioare despre colaborarea pe care a avut-o cu Alex, soțul Teodorei, după ce s-au întors din Thailanda. Fosta iubită a lui Rey a spus totul prin intermediul unei sesiuni de întrebări de pe Instagram.

Colaj cu Lavinia, Alex și Teodora la Insula Iubirii Galerie
Lavinia, concurenta sezonului 6 din Insula Iubirii, a scos la iveală detalii copleștioare despre colaborarea pe care a avut-o cu Alex, soțul Teodorei, după ce s-au întors din Thailanda | Antena 1

Odată cu finala sezonului 6 din Insula Iubirii, concurenții care și-au testat relația în Thailanda au scos la iveală informații total neașteptate despre viața lor după emisiunie. Lavinia, fosta parteneră a lui Rey, a povestit că a decis să colaboreze cu Alex, soțul Teodorei, la scurt timp de la întoarcerea în România.

Se pare că lucrurile nu au stata așa cum se aștepta ea. Tânăra a povestit cu am decurs toată colaborare cu acesta prin intermediul unor InsaStory. De altfel, Lavinia a oferit câteva informații de-a dreptul copleșitoare despre atitudinea pe care a avut-o Alex față de ea.

Pentru că este foarte activă în mediul online și preferă să își țină la curent prietenii virtuali cu toată experiența pe care a trăit-o pe insulă, dar și după ea, fosta parteneră a lui Rey a realizat o sesiune de întrebări pentru a răspunde la toate curiozităților susținătorilor.

Lavinia, despre colaborarea complet frapantă pe care a avut-o cu Alex

Oamenii din mediul online au profitat de ocazia de-ai pune câteva întrebări personale Laviniei. Se pare că internauții și-au dorit să afle care este părerea tinerei despre cuplul format din Alex și Teodora.

Fosta parteneră a lui Rey și-a exprimat opinia sincer, fără ezitări. Mai mult decât atât, aceasta s-a decis să povestească despre colaborarea complet frapantă pe care a avut-o cu soțul Teodorei, după ce au părăsit sezonul 6 din Insula Iubirii.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ce detaliu a ieșit la iveală când Rey a fost la un date cu Eda. Ce a recunoscut ispita

Odată ajunși în România, Lavinia s-a decis să-i ofere o mână de ajutor lui Alex la afacerea pe care o avea deja bărbatul, însă situația a luat o întorsătură total neașteptată. Concurenta sezonului 6 din Insula Iubirii a dezvăluit că partenerul Teodorei a avut o atitudine complet neadecvată față de ea, motiv pentru care au întrerupt orice legătură.

„Am reușit să îi cunosc mai bine pentru că am muncit cu Alex după emisiune. S-au întâmplat multe lucruri urâte care m-au făcut să închid colaborarea cu el. Alex e tot ce zicei voi acolo, cei care îi tot comentați, iar Teodora este o femeie șmecheră. Interpretați cum vreți”, a fost răspunsul oferit de Lavinia pe InsaStory.

În urma dezvăluirilor făcute, Lavinia a primit tot mai multe întrebări legate de Alex și Teodora. Aceasta a răspuns sincer și asumat, oferind informații copleșitoare despre gesturile bărbatului cu care a decis să colaboreze.

„Este o persoană care trebuie ocolită. Am crezut că poate fi o relație strict legată de business și atât, dar Alex este obsedat de control și a recurs la niște gesturi josnice pe care eu nu le permit”, a mai adăugat ea.

Citește și: Ce a publicat Cerasela pe rețelele sociale, după finala sezonului 6 Insula Iubirii. Imaginile care au surprins internauții

Se poate observa din cele spus mai sus de Lavinia faptul că aceasta nu a mai continuat o relație de prietenie cu Alex sau Teodora. Cele două se înțelegeau foarte bine în Thailanda, dar acest lucru nu s-a întâmplat și acasă.

Insula Iubirii sezonul 6. Ce detaliu a ieșit la iveală când Rey a fost la un date cu Eda. Ce a recunoscut ispita... Ispita Karina și Marco ar forma un cuplu. Cum s-au filmat împreună cele două ispite și ce reacție au avut fanii Insula I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x