Antena Căutare

Loredana, fosta iubită a lui Hamude de la „Insula Iubirii”, s-a reinventat total, iar fanii o complimentează pentru transformare: „Ești altă fată, ce mai!”

Loredana, fosta iubită ă a lui Hamude din cel de-al doilea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island", s-a reinventat pur și simplu! Blonda pare să fi trecut peste durerea separării și a început să aibă grijă mult mai mult de ea însăși. În plus, nu se eschivează să îmbrace portul național românesc, care, trebuie să recunoaștem, o prinde de minune!

Loredana, fosta iubită ă a lui Hamude din cel de-al doilea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island", s-a reinventat pur și simplu! Blonda pare să fi trecut peste durerea separării și a început să aibă grijă mult mai mult de ea însăși. În plus, nu se eschivează să îmbrace portul național românesc, care, trebuie să recunoaștem, o prinde de minune!

În plus, s-a și tatuat, e nelipsită de la petreceri și arată mai bine ca oricând. „Ești altă fată, ce mai!”, i-au scris fanii.

Vă reamintim că deși la început părea îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, Hamude, fata l-a înșelat cu ispita Sorin.

După o despărţire dureroasă de Hamude, fosta concurentă îşi continua viaţa de una singură. Pare fericită, împăcată cu alegerea făcută și resemnată. Perspectiva unei împăcări e aproape nulă. Lori a făcut de curând schimbări de look, și-a schimbat anturajul și merge tot mai des la Drăgășani, acolo unde se simte acasă.

Medana de la „Insula Iubirii”, ipostaza inedită în care a apărut alături de copilul ei. „Să vă trăiască îngerașul, e lei... Și nu ne mai duce pe noi în ispită, Anuryh! „Rihanna” de la „Insula iubirii” și-a schimbat total look-ul și a anunțat că...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x