Antena Căutare

Loredanaaaa, ce transformare! Fosta iubită a lui Hamude, mai sexy ca niciodată! De data asta, ar putea fi ea ispită la „Insula iubirii”

Loredana  fost una dintre cele mai controversate concurente din cel de-al doilea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island". Cu toate că i s-au reproșat multe, ba chiar a fost părăsită de iubitul înșelat, fata a decis să meargă mai departe. Rămasă singură, a investit mult în propria persoană.

Loredana fost una dintre cele mai controversate concurente din cel de-al doilea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island". Cu toate că i s-au reproșat multe, ba chiar a fost părăsită de iubitul înșelat, fata a decis să meargă mai departe. Rămasă singură, a investit mult în propria persoană.

Iar transformarea e una radicală! Pare fericită, împăcată cu alegerea făcută și resemnată. Și foarte sexy! Cu o rochie scurtă, roșie, blondina și-a surprins admiratorii pe Facebook. De data asta, ar putea fi ea ispită la „Insula iubirii”.

După o despărţire dureroasă de Hamude, fosta concurentă îşi continua viaţa de una singură. Perspectiva unei împăcări cu fostul iubit, după ce Lori l-a înșelat, e aproape nulă.

Dar oare fostul iubit a văzut-o așa de schimată și de frumoasă?

Hamude, fost concurent la "Insula Iubirii", a plecat din România. Unde vrea să îşi înceapă o nouă viaţă... Deea de la „Insula iubirii” și Ralflo nu se mai ascund. Formează cel mai nou cuplu din showbiz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x