Insula Iubirii

IN CURAND...

Imagini șocante! Ispita Maria Ilioiu de la „Insula iubirii” a trăit clipe de coșmar! „Am rămas fără piele, se desprindea efectiv, am ajuns la Spitalul de Arși...”

 

Maria Ilioiu a fost la un pas de a-și pune viața în pericol! Cea mai sexy ispită de la emisiunea „Insula iubirii” face o dezvăluire șocantă! Frumoasa roșcată a vorbit despre clipele de groază pe care le-a trăit recent! 

Invitată la emisiunea celor de la Antena Stars, ispita de la „Insula iubirii” a dezvăluit faptul că sub mânecile lungi ale unei geci de piele poartă și acum semnul cu care s-a ales după cel mai negru episod din viața sa.

Potrivit declarațiilor, roșcata a vrut să își facă un tatuaj pe mână, dar în scurt timp a trăit o adevărată tragedie!

 

Maria Ilioiu a acceptat oferta unui tânăr de a-i face tatuaj. 

„L-am întrebat de ce bate de mai multe ori în același loc pe piele, dar am avut încredere în el că știe ce face. M-am trezit a doua zi cu mâna plină de cicatrici, mi s-a imflamat pielea și mi-a crăpat și se vedea carnea vie. M-am dus la Spitalul de Arși și m-au pus acolo să îmi desprind coaja de pe piele, la o chiuvetă de la spital. Și am stat și m-am chinuit să o râcâi. Mi s-a luat tot stratul de piele unde a fost tatuajul”

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe