Insula Iubirii

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Imagini șocante! Ispita Maria Ilioiu de la „Insula iubirii” a trăit clipe de coșmar! „Am rămas fără piele, se desprindea efectiv, am ajuns la Spitalul de Arși...”

 

Maria Ilioiu a fost la un pas de a-și pune viața în pericol! Cea mai sexy ispită de la emisiunea „Insula iubirii” face o dezvăluire șocantă! Frumoasa roșcată a vorbit despre clipele de groază pe care le-a trăit recent! 

Invitată la emisiunea celor de la Antena Stars, ispita de la „Insula iubirii” a dezvăluit faptul că sub mânecile lungi ale unei geci de piele poartă și acum semnul cu care s-a ales după cel mai negru episod din viața sa.

Potrivit declarațiilor, roșcata a vrut să își facă un tatuaj pe mână, dar în scurt timp a trăit o adevărată tragedie!

 

Maria Ilioiu a acceptat oferta unui tânăr de a-i face tatuaj. 

„L-am întrebat de ce bate de mai multe ori în același loc pe piele, dar am avut încredere în el că știe ce face. M-am trezit a doua zi cu mâna plină de cicatrici, mi s-a imflamat pielea și mi-a crăpat și se vedea carnea vie. M-am dus la Spitalul de Arși și m-au pus acolo să îmi desprind coaja de pe piele, la o chiuvetă de la spital. Și am stat și m-am chinuit să o râcâi. Mi s-a luat tot stratul de piele unde a fost tatuajul”

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE