Antena Căutare

Maria, o bună actriţă care e pe cale să se înfrupte din „mărul oprit”?! Andy: "Îl respinge pe Sorin pentru că iubitul ei, Cosmin, e încă cuminte"

Încă dianinte de petrecere, Maria a intrat în jocul lui Sorin și chiar a reușit să o facă geloasă pe Bianca. Inițial, blonda a fost folosită ca instrument de ispitire a Biancăi de către Sorin, iar tachinările dintre cei doi au fost evidente.

Încă dianinte de petrecere, Maria a intrat în jocul lui Sorin și chiar a reușit să o facă geloasă pe Bianca. Inițial, blonda a fost folosită ca instrument de ispitire a Biancăi de către Sorin, iar tachinările dintre cei doi au fost evidente.

Cu toate astea, care sunt sentimentele reale ale Mariei? Oare se cenzurează pentru că iubitul ei Cosmin nu a făcut niciun pas greșit? Cel puțin asta este teoria lui Andy!

Episodul integral necenzurat este pe AntenaPlay!

Se "leagă" un cuplu pe "Insula Iubirii, direct în dormitor"! Andy, invitații periculos de ispititoar... Bianca fierbe de nervi! Maria şi Sorin, periculos de apropiați pe plajă! Aerul thailandez priiește iubirii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x