Antena Căutare

Mirela Baniaș de la Insula iubirii a dat marea veste pentru fani! Anunțul făcut pe Facebook: „Sunt așa de fericită”

Fanii emisiunii „Insula iubirii” au toate motivele să fie fericiți, după ce Mirela Baniaș, fosta concurentă din sezonul 3 al emisiunii, a făcut marele anunț!

Mirela Baniaș de la Insula iubirii a dat marea veste pentru fani! Anunțul făcut pe Facebook: „Sunt așa de fericită” Galerie
Mirela Baniaș de la emisiunea Insula iubirii, anunț pentru fani

Mirela Baniaș și partenerul său de viață sunt în culmea fericirii și nu au ezitat să împartă bucuria și cu apropiații sau admiratorii fostei concurente de la emisiunea „Insula iubirii”.

Pentru cei care nu își amintesc, Mirela Baniaș a participat în sezonul 3 „Insula iubirii” alături de iubitul său de la acea vreme, Ionuț Gojman. Au mers în Thailanda pentru a da testul iubirii, dar deznodământul a fost complet neașteptat.

MIRELA BANIAȘ DE LA „INSULA IUBIRII” A DAT MAREA VESTE PENTRU FANI

Ionuț Gojman a părut că se bucură mai mult de faima conferită de participarea la emisiune, în timp ce Mirela Baniaș a ales să petreacă timpul alături de ispita Mircea. Bărbatul i-a redat femeii încrederea în sine și dorința de-a avea parte de o relație fericită.

citește și: Mirela, ce-ai păţit la faţă? Fosta concurentă de la ''Insula Iubirii'' a ajuns de nerecunoscut: "Parcă nici nu ești tu" | FOTO

La scurt timp după ceremonia finală a focului, concurenta a încercat să se împace cu Ionuț Gojman, dar lucrurile au fost mai mult decât clare și cei doi s-au despărțit.

Pe Ionuț Gojman l-am revăzut și în sezonul următor „Insula iubirii”, în timp ce Mirela Baniaș a ales să își refacă viața alături de un alt bărbat, care i-a devenit apoi soț!

Mirela Baniaș de la Insula iubirii a dat marea veste pentru fani! Anunțul făcut pe Facebook: „Sunt așa de fericită”

Mirela Baniaș de la emisiunea Insula iubirii, anunț pentru fani

Mirela Baniaș de la emisiunea Insula iubirii, anunț pentru fani

Deși mulți au fost sceptici în privința relației lor, iată totuși că adevărul este cu totul altul!

Timpul a trecut și iată că recent Mirela Baniaș a dat marea veste, ce i-a uimit pe fani.

citește și: Mirela Baniaș de la „Insula Iubirii” a dat cărțile pe față! Câte intervenții estetice și-a făcut ca să se transforme TOTAL, după ce Ionuț Gojman i-a frânt inima!

„Sunt asa de fericita.
Azi sărbătorim 1 an de căsătorie
– Nunta de hârtie-

Se spune că în primul an, căsnicia se poate rupe cel mai uşor. Tocmai de aceea ma bucur ca am trecut de un an cu bine și cu multa înțelepciune și dragoste.
#lovemyhusband❤️”, a scris Mirela Baniaș de la „Insula iubirii”, pe pagina sa de Facebook.

Așa cum era de așteptat, postarea a făcut senzație și a adunat mai bine de o mie de Like-uri. Fosta concurentă a demonstrat astfel că cel mai greu an din căsnicie sa a trecut și că gurile rele nu mai pot contesta acum faptul că bruneta are un mariaj fericit și stabil!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x