Antena Căutare

Moment istoric la Insula Iubirii! Prima despărțire s-a produs în prima zi: ”Gata, s-a terminat!”

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii Insula Iubirii va fi, cu siguranță, exploziv, iar dovadă sunt întâmplările care au avut loc în din a doua ediție a show-ului. La scurt  timp după ce iubitul ei a picat în ispită, Denisa a luat o decizie drastică, chiar din prima seară. 

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii Insula Iubirii va fi, cu siguranță, exploziv, iar dovadă sunt întâmplările care au avut loc încă din a doua ediție a show-ului. La scurt timp după ce iubitul ei a picat în ispită, Denisa a luat o decizie drastică, chiar din prima seară.

Astfel, în cadrul interviului, după ce iubitul ei a picat în ispită, Denisa a mărturisit că nu este nimic de făcut în ceea ce privește relația lor.

”Sunt chiar șocată. Între noi nu mai poate fi o relație. S-a terminat. O să-mi fac mai mulți prieteni.”, a spus Denisa încă din prima noapte, după ce a văzut imaginile incendiare cu Adrian și cu ispita Maria.

Denisa, în lacrimi la Insula Iubirii, după ce iubitul ei a picat în ispită: ”A dat cinci ani pe o noapte! Sunt șocată!”... Dezvăluiri incendiare la ceas de seară, la Insula Iubirii! Teodora a mărturisit cine este bărbatul pe care-l place...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x