Antena Căutare

Nicoleta Dragne este însărcinată pentru a doua oară. Cum se simte și ce a declarat despre sarcină

Nicoleta Dragne este una dintre cele mai urmărite foste concurente de la Insula Iubirii. Pentru că mereu și-a ținut fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei, acum vedeta le-a spus tuturor că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei.

Nicoleta Dragne este însărcinată pentru a doua oară. Cum se simte și ce a declarat despre sarcină
Nicoleta Dragne este însărcinată pentru a doua oară | Antena 1

Vedeta urmează să devină mamă pentru a doua oară și este în culmea fericirii. Chiar dacă acum se simte mai obosită decât la prima sarcină, Nicoleta a declarat pentru wowbiz.ro că bucuria sarcinii este cea care îi dă puterea să facă toate lucrurile pe care și le-a propus.

Nicoleta Dragne este însărcinată pentru a doua oară

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la "Insula Iubirii", se mândrește pe rețelele sociale cu băiețelul său, care a moștenit cele mai frumoase trăsături de la ea. Acum că va deveni din nou mămică, vestea a fost dată tot în mediul online, iar fanii s-au bucurat pentru ea și i-au transmis gândurile lor bune.

"Sunt sarcini diferite, dar în primele luni am avut cam aceleași simptome: cu rău, vomă în fiecare azi. Acum nu îmi mai este rău, dar îmi este somn tot timpul. La prima sarcină nu am avut treaba asta și nici nu pot să stau în picioare dacă stau în picioare 15 – 20 de minute, doar să stau nu să merg că dacă merg e mai bine, dacă stau mă ia amețeala, îmi crește tensiunea și trebuie să mă așez", a spus fosta concurentă pentru publicația menționată mai sus.

Vedeta a mai spus că nu știe încă sexul copilului, că și-ar dori să fie fetiță, dar cel mai important lucru pentru ea este ca bebelușul să fie sănătos.


INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


Cât de discretă e Nicoleta Dragne în privința vieții personale

Vladimir, primul copil al Nicoletei, a moștenit cele mai frumoase trăsături de la mama sa, cea cu care seamănă izbitor. Fiul Nicoletei Dragnea este de-a dreptul adorabil și întoarce privirile cu frumuseța lui.

Nicoleta Dragne nu a oferit multe detalii despre despărțirea de Vlad Bruno, însă a ținut neapărat șă evidențieze faptul că nu a intervenit o altă persoană în relația lor și că amândoi au fost la fel de fideli în relația pe care au avut-o.

Blondina a mai mărturisit că are o relație foarte bună cu tatăl copilului și că au păstrat o frumoasă relație de prietenie pentru a-și crește copilul împreună.

„Nu cred că suntem distanți. Noi nu mai formăm un cuplu din ianuarie, deci nu mai suntem împreună, dar avem o relație foarte frumoasă. Eu cred că suntem, față de alte cupluri care au copii și s-au despărțit, ceva super power, părerea mea, pentru că noi ne înțelegem foarte bine, este copilul la mijloc”, a spus atunci fosta ispită, invitată la Antena Stars.

Marinela Mavrodin a dezvăluit sexul copilului. Imagini emoționante cu fosta concurentă de la Insula Iubirii și iubitul s... Cum arată Cristina Nimereală, fosta concurentă a sezonului 6 Insula Iubirii, într-un costum de baie roșu. Cât de sexy e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x