Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Nicoleta, ispita blondă de la „Insula Iubirii”, iar a ațâțat imaginația admiratorilor! „Mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată” în mai multe fotografii HOT!

Una dintre cele mai frumoase și sexy ispite de la „Insula Iubirii”, Nicoleta,  a ațâțat imaginația admiratorilor! Tânăra a apărut  „mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată” în mai multe fotografii HOT! 

Una dintre cele mai frumoase și sexy ispite de la „Insula Iubirii”, Nicoleta, a ațâțat imaginația admiratorilor! Tânăra a apărut „mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată” în mai multe fotografii HOT!

Ispita blondă și ingenuă care i-a cucerit în unanimitate pe telespectatori și pe „bărbații luați” din Thailanda nu este doar teribil de sexy, ci și socabilă și profundă în gândire.

Fanii au fost de-a dreptul entuziasmați să o vadă pe ispită în ipostaze pe cât de sexy, pe atât de provocatoare. „Ești magnifică!”, i-au scris ei. De altfel, blonda își promovează articolele vestimentare create de ea însăși. În vârstă de 27 de ani, Nico nu a mai participat niciodată la o emisiune de televiziune și este o apariție nouă în echipa ispitelor de pe „Insula Iubirii”. Se consideră o persoană îndrăzneață, pozitivă, spontană, amuzantă și sociabilă. Locuiește în Anglia, se întreține singură și e și foarte inteligentă.

Vouă vă place de Nico?

Video