Antena Căutare

Povestea șocantă de viață a Mirelei de la ”Insula Iubirii! De unde a pornit gelozia ei și ce a descoperit despre bărbatul care i-a fost soț ZECE ANI ani de zile: ”Mi s-a făcut rău!”

Mirela de la ”Insula Iubirii” are o poveste de viață șocantă, despre care a vorbit în emisiunea de luni seară, ea mărturisind că a fost căsătorită. 

Mirela de la ”Insula Iubirii” are o poveste de viață șocantă, despre care a vorbit în emisiunea de luni seară, ea mărturisind că a fost căsătorită.

A venit la ”Insula Iubirii” pentru a-și vindeca gelozia, însă acum s-a aflat și de la ce a pornit această dramă din viața ei. Mai exact, concurenta a mărturisit că a ajuns să-și dorească să controleze fiecare mișcare a partenerului ei, după ce a descoperit că soțul ei, bărbatul pentru care a făcut închisoare, avea o relație cu o altă femeie de 11 ani de zile, ei fiind căsătoriți de zece ani.

”A venit o verișoară la închisoare. Mi-a spus că a făcut botez, că oricum s-ar fi aflat, că e fata mare. Mi s-a făcut rău instant. Nu mai auzeam.”, a povestit ea dezvăluind, de asemenea, că ulterior a aflat că soțul ei avea o relație de 11 ani cu o altă femeie și îi făcuse un copil de un an.

O concurentă de la „Insula iubirii” dezvăluie cea mai CUTREMURĂTOARE experiență de cuplu din istoria emisiunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x