Căutare Live

Rareş şi Cristina, faţă în faţă cu ispitele care le-au zdruncinat relaţiile, la un bonfire special pe Insula Iubirii

Doar două zile îi mai despart pe concurenţii veniţi pe Insula Iubirii de finalul acestui test, iar pe telespectatori trei episoade până când marele deznodământ va ieşi la suprafaţă. A rezistat relaţia sau a învins tentaţia este întrebarea care îşi va găsi răspunsul pe Insula Iubirii, luni şi marţi, de la 20:30, la Antena 1.

Doar două zile îi mai despart pe concurenţii veniţi pe Insula Iubirii de finalul acestui test, iar pe telespectatori trei episoade până când marele deznodământ va ieşi la suprafaţă.

Antena 1 / Insula Iubirii

Au venit la Insula Iubirii convinşi că tentaţia nu le poate distruge relaţia. Testul s-a dovedit însă mult mai dur decât s-au aşteptat, făcându-i să conştientizeze că le lipseau lucruri importante în relaţie.

Concurenţii, dream date de 24 de ore în compania unei ispite: „Mi-am dat seama că mă simt bine în compania altui bărbat!”

Dacă unii dintre ei şi-au văzut partenereul în cel mai critic punct, cedând tentaţiei, alţii au căzut ei înşişi în ispită. Insula însă le oferă acum o ultimă şansă – un dream date de 24 de ore în compania unei ispite, care poate răsturna totul la 180 de grade, în ultimul moment.

„Am ajuns într-un punct foarte important al testului pentru care aţi venit în Thailanda. Trebuie să alegeţi ispita cu care veţi merge la un dream date, ultima întâlnire de pe insulă, una cu totul şi cu totul specială. Dar înainte să decideţi, trebuie să vă mai spun ceva: ispitele nealese vor părăsi Insula Iubirii!”, le-a mărturisit Radu concurenţilor de pe cele două insule, pentru ca la final să le mai ofere o surpriză: „Unul dintre voi va merge în această seară, la o ceremonie a focului specială, la o întâlnire cu ispita de pe cealaltă insulă! Voi decideţi cine consideraţi că are nevoie de această confruntare!”.

Rareş şi Cristina au fost cei aleşi să aibă parte de o confruntare directă cu ispita care le-a zdruncinat relaţia pe cealaltă insulă.

Ce întrebări vor pune aceştia şi ce adevăruri vor afla despre partenerii lor, telespectatorii vor afla în această seară, în cel mai nou episod Insula Iubirii, de la 20:30, la Antena 1.

Tot atunci, aceştia vor afla şi alegerile concurenţilor de pe fiecare insulă pentru dream date, dar şi cine a făcut o declaraţie cu totul surprinzătoare: „Mi-am dat seama că mă simt bine în compania altui bărbat!”.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Ultimele știri
x