Insula Iubirii

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Imagini interzise minorilor! Ionuț, primit regește de ispite: șampanie, mișcări lascive și ședințe foto sexy

 
+2 click pentru
galerie

Din postura de responsabil al Insulei, poziție rapid câștigată, Ionuț a devenit, pentru restul serii, inițiatorul distracției de la Purimuntra.

Așa cum se cuvine unui lider, puterea acestuia se cuantifică în influența pe care o are asupra celorlalți, dar și în bunadispoziție: „Parcă nu mai suntem la parastas, nu?”

Dedicând timp, atenție și determinare, acordând interes atât fetelor, cât și băieților, Ionuț a reușit să obțină două lucruri importante: să aducă acalmia între Bogdan și Răzvan și să îi determine pe cei doi bărbați să își securizeze public preferințele.

Cum au petrecut băieții, puteți vedea în materialul video de mai jos:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE