Antena Căutare

Sărutul acceptat de Loredana la „Temptation Island – Insula iubirii” îl aruncă pe Hamude în brațele disperării

„De ce?”,”De ce?” este întrebarea care nu-i va da pace lui Hamude de când va vede la Loredana gestul care-l va da peste cap cu totul.

„De ce?”,”De ce?” este întrebarea care nu-i va da pace lui Hamude de când va vede la Loredana gestul care-l va da peste cap cu totul.

Chiar dacă pe parcursul celor nouă ediții ale emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzată în fiecare miercuri seara de la ora 20.30, la Antena 1 Hamude a tot primit semnale cum că Loredana ar putea fi interesată de o relație cu ispita Sorin, el a băgat de două ori mâna în foc la propriu pentru a-și arăta încrederea deplină pe care o are în ea. Însă imaginile cu Loredana care se lasă sărutată de ispită îi zdruncină pentru prima dată convingerea că totul va fi bine. Însă tocmai pentru că o iubește atât de mult, Hamude spune și de această dată că nu acceptă încă trădare și că până nu vede ceva și mai serios de atât, va continua să aibă încredere în relația lui.

„Nu vreau! Nu vreau să accept! Adu-mi-o în față să-mi spună ea!”, strigă Hamude cu disperare în ochi către Radu.

Deși repetă aproape obsesiv că i-a oferit Loredanei tot ceea ce-și poate dori un om, asta însemnând dragostea nemărginită și inima sa, se pare că Loredana și-ar fi dorit din partea lui Hamude ceva ce el nu a fost gata să-i ofere, dar pentru care se arată dispus Sorin. Despre ce este vorba, telespectatorii Antena 1 vor vedea miercuri, 29 iunie, de la ora 20.30.

Și tot atunci vor vedea când de diferit este comportamentul cuplului Robert-Medana. În timp ce Robert va plânge după cei 10 ani de relație pe care îi credea perfecți, dar despre care a aflat că pentru Medana n-au însemnat altceva decât 10 ani de frustrări și neîmpliniri alături de el.

Mai mult decât atât, Medana se va apropia cu repeziciune de Tomiță, după ce mai întâi a crezut că Matei ar fi cel care i-ar putea oferi ceea ce a lipsit relației ei cu Robi. Tomiță va recupera foarte rapid timpul în care nu a fost pe insulă și-i va intra Medanei nu numai în minte, ci și în pat.

Până unde va avansa relația lor, tepespectatorii Antena 1 vor putea vedea miercuir, de la ora 20.30.

Frumusețea, moștenire de familie! Cum arată fratele Medanei de la „Insula iubirii”. Fanele: „Deci nu pot să cred!”. FOTO... Deea i-a înnebunit pe toți cu ultima apariție! Bruneta este mai sexy ca niciodată! Puteai rezista ispitei?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x