Antena Căutare

Sebastian de la Insula Iubirii are o nouă iubită. Ce a declarat despre relația actuală, după despărțirea de Cristina

Sebastian de la Insula Iubirii și-a făcut o nouă parteneră de viață, după despărțirea de Cristina, femeia cu care el a venit în emisiune.

Sebastian de la Insula Iubirii are o nouă iubită. Ce a declarat despre relația actuală, după despărțirea de Cristina Galerie
Sebastian de la Insula Iubirii are o nouă iubită. Ce a declarat despre relația actuală, după despărțirea de Cristina | Antena 1

Sebastian de la Insula Iubirii pare să fi uitat complet dezamăgirea din iubire pe care a trăit-o în urmă cu ceva vreme, în timpul filmărilor de la Insula Iubirii sezonul 6. Acesta are o nouă relație de trei luni și pare să fie foarte fericit.

Sebastian Dascălu de la Insula Iubirii, sezonul 6, despre noua iubită. Ce spune fostul concurent al emisiunii

Sebastian a vorbit deschis despre noua sa relație, dar și despre cum decurge aceasta. Iată ce a ținut să transmită cu privire la acest aspect frumos al vieții sale:

”Sunt foarte bine pe plan sentimental, sunt un tip binecuvântat și norocos, iar mă distrez cu sentimente frumoase de dragoste, să-i spunem oarecum o relație. Ține de noi să găsim fericirea. Nu ne grăbim. Vorbim cam de trei luni”, a spus Sebastian despre noua sa relație.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ce s-a întâmplat când Oana și Cristina s-au întâlnit la vilă. Cum a ales Oana să plece de pe insulă

Tot el a dezvăluit și care au fost motivele despărțirii de Cristina, cât și în ce relație a rămas cu fosta lui parteneră:

”Motivele au fost destul de evidente și în sezon, noi am fost două persoane care credeau că se iubesc cu adevărat, dar de fapt aveau nevoie de atașament, le era teamă de singurătate și abandon și făceau compromisuri astfel încât să stea împreună într-o iluzie a unei posibile căsnicii care oricum n-ar fi fost de lungă durată. Eram împreună de un an și două luni”, a spus Sebastian de la Insula Iubirii, pentru Spynews.ro.

Ce a dezvăluit Sebastian Dascălu de la Insula Iubirii sezonul 6, după terminarea emisiunii de la Antena 1

La ultimul bonfire, Cristina și Sebastian au dat cărțile pe față și au ajuns la concluzia că relația lor a ajuns la final și că este mai bine pentru fiecare dintre ei să își vadă de propriul drum în viață. Ea a ales să părăsească insula singură, în timp ce el a ales să plece din Thailanda alături de ispita Oana Monea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, la șase luni după emisiunea Insula Iubirii sezonul 6, s-a aflat faptul că Sebastian și ispita Oana nu s-au mai întâlnit și nu au încercat astfel să vadă dacă pot forma un cuplu, deși mulți dintre fanii emisiunii la asta s-ar fi așteptat. Din spusele ispitei a reieșit faptul că distanța și diferențele mari au contat enorm în acest sens.

Când s-a terminat difuzarea emisiunii, Sebastian Dascălu și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe Instagram cu o dezvăluire inedită: a plecat în vacanță, dar fără Oana sau Cristina, semn că în viața lui se întâmplă schimbări și revelații importante.

„Am plecat la Barcelona!!

Nu am plecat cu Oana, nu am plecat nici cu Cristina, pe scurt nu am ales profunzimea și nu am ales nici prospețimea. Am ales în schimb libertatea🕊 (acel “cadou”primit) de a mă descoperi, de a deschide noi oportunități alături de lecțiile pe care le-am acumulat în ultimul an.

Sunt un bărbat împăcat, recunoscător pentru parcursul celor 26 de ani, pentru toți oamenii pe care i-am întâlnit și pentru toate experiențele inedite pe care viața le are prin buzunare pentru mine.

PS : m-am simțit excelent în Barcelona, nu îmi permite Instagram sa postez mai mult de 9 imagini, poate este mai bine așa, unele lucruri mai bine rămân în Barcelona (sau in galeria mea) 🤭”, a scris Sebastian Dascălu de la Insula Iubirii sezonul 6 pe contul său personal de Instagram.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x