Antena Căutare

Spiritele se încing! Tomi revine pe "Insula Iubirii" și provoacă dispute aprinse! Jojo către Elena: „Te urăsc!”

În cea de-a șaptea ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, ce va fi difuzată miercuri, 8 iunie, la Antena 1, de la ora 20.30 își va face apariția una dintre cele mai controversate și senzuale ispite din sezonul trecut, Tomiță Giurgia. El vine cu dorința de a face și de această dată apel la calitățile sale de cuceritor, bazându-se pe experiența acumulată în primul sezon, conștient că are de recuperat în fața ispitelor deja existente pe insulă, dar încrezător in șarmul său. „Sezonul trecut am avut nevoie de trei zile pentru a cuceri pe cineva, sper ca de data aceasta să am nevoie de mult mai puțin”, spune Tomiță sigur pe el.

În cea de-a șaptea ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, ce va fi difuzată miercuri, 8 iunie, la Antena 1, de la ora 20.30 își va face apariția una dintre cele mai controversate și senzuale ispite din sezonul trecut, Tomiță Giurgia.

El vine cu dorința de a face și de această dată apel la calitățile sale de cuceritor, bazându-se pe experiența acumulată în primul sezon, conștient că are de recuperat în fața ispitelor deja existente pe insulă, dar încrezător in șarmul său. „Sezonul trecut am avut nevoie de trei zile pentru a cuceri pe cineva, sper ca de data aceasta să am nevoie de mult mai puțin”, spune Tomiță sigur pe el.

Sosirea lui Tomiță pe insulă este întâmpinată cu bucurie nu numai de cei care au avut ocazia să-l cunoască în primul sezon, ci și de noii concurenți.

Coincidență sau nu, primele fete pe care pune ochii Tomiță la prima vedere sunt Elena și Medana, despre care crede că sunt surori, având în vedere că sunt îmbrăcate la fel. De când cu obsesia ei pentru Medana, Elena continuă să-și aleagă haine asemănătoare cu ale acesteia din urmă. Nu este clar pentru nimeni ce vrea să realizeze făcând acest lucru, însă nimic nu o poate împiedica să vadă în Medana fata care i l-a suflat pe Matei.

Sosirea lui Tomiță pe insulă și, mai mult decât atât, faptul că el ajunge să facă echipă cu Elena chiar de la început reprezintă pentru Matei o conjunctură extrem de favorabilă. Astfel, el simte că Elena va avea o nouă ispită asupra căreia să se concentreze, ceea ce înseamnă mai puțină atenție îndreptată asupra lui. Nu numai Elena va simți o revigorare a atmosferei de pe insulă, ci și Jojo, care nu se ferește să-i spună acesteia în față că o urăște pentru norocul de a face echipă cu Tomiță. „Stii cât de mult mă bucur că a venit Tomiță? E iubirea vieții mele”, va continua Jojo declarațiile fără perdea făcute la adresa ispitei nou-sosite pe insulă.

Cât de mult va reuși Tomiță să sucească mințile concurentelor care deja au anumite preferințe în ceea ce privește ispitele de pe insulă și cum va proceda pentru a se infiltra între aceștia, rămâne de văzut, din 8 iunie, de la ora 20.30, la Antena 1, la „Temptation Island – Insula iubirii”. Tot miercuri, telespectatorii Antena 1 vor putea vedea care sunt cele două ispite care părăsesc insula iubirii.

FOTO: Schimbare totală! Cum arăta Andreea, de la Insula Iubirii, în urmă cu trei ani... Ce face ea și nu facem noi, fetelor? Deea de la „Insula Iubirii” le-a dezvăluit fanilor secretul frumuseții sale de zeiț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x