Antena Căutare

Ispita George, dezvăluiri de FOC din ultimele episoade de la Insula Iubirii: "La televizor nu se vede decât 15-20% din câte se întâmplă! Noi dormim trei sau patru ore pe noapte."

George, una dintre cele mai controversate ispite masculine, vorbește despre experiența de la Insula Iubirii, dar face dezvăluiri și din ultimele episoade din emisiune.

George, una dintre cele mai controversate ispite masculine, vorbește despre experiența de la Insula Iubirii, dar face dezvăluiri și din ultimele episoade din emisiune!

Gerge a venit tocmai din Thailanda, dar nu cu avionul, ci cu elicopterul!

Face furori pe unde se duce! Femeile sunt răvășite după el când apare în cadru și fac orice să intre sub pielea lui!

Pentru moment, următoare țintă pentru el este Geanina. "Urmează să vedeți în emisiunea de luni. Sunt în tatonaj cu Geanina!"

Geanina era îndrăgostită și de Andi, dar s-a reprofilat: "A fost ceva între ea și Adi, dar a schimbat macazul cu mine".

"La televizor nu se vede decât 15-20%din câte se întâmplă! Noi dormim trei sau patru ore pe noapte. Fetele au chef de distracție mereu. Emisiunea aceasta mi-a schimbat viața! Am întâlnit foarte multe tipologii de oameni, deși, te poți întâlni în viața de zi cu zi nu poți observa totul".

În ciuda faptului că s-a făcut cunoscut ca fiind cea mai sexy ispită masculină de la emisunea „Insula Iubirii”, George ne povesteşte drumul tumultuos pe care l-a urmat până să devină faimos şi să deţină proapria afacere.

Prin ce experienţe a trecut, din ce şi-a câştigat primii bani şi care este povestea reală din spatele succesului!

Se descrie ca fiind vorbăreț, sociabil, glumeț și activ! Ispita George povestește că și-a dorit foarte mult să munească și să ajungă undeva sus prin propriile sale forțe!

De mic era pasionat de fotbal și practica extrem de mult! Vecinii se fereau de el când ieșea cu mingea pe stradă! Spune despre el că era ,,pericol public"!

S-a lăsat de fotbal din cauza unui accident pe care l-a avut la 17 ani la ambele picioare. Deși a revenit în fotbal, nu s-a mai regăsit, așa că s-a apucat de sală sub îndrumarea antrenorului său care a crezut extrem de mult în potențialul său! La 18 ani s-a angajat pentru a se întreține!

Vezi toate episoadele aici: https://antenaplay.ro/insula-iubirii

Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x