Antena Căutare

Ștefan Feldmann vorbește despre Psihologia Iubirii exclusiv pe Antena Play

Odată cu debutul sezonului șase Insula Iubirii, psihologul Ștefan Feldmann va vorbi despre Psihologia Iubirii, într-o serie de videouri difuzate exclusiv pe AntenaPLAY.

imagine cu scris psihologia iubirii
Odată cu debutul sezonului șase Insula Iubirii, psihologul Ștefan Feldmann va vorbi despre Psihologia Iubirii, într-o serie de videouri difuzate exclusiv pe AntenaPLAY. | Antena 1

“La Psihologia Iubirii o să ne uităm la cuplurile care participă la Insula Iubirii, încercând să scoatem în evidență câteva elemente care contribuie sau sunt necesar de luat în considerare, atunci când suntem într-o relație sau dorim să începem o relație.

Toate ipotezele pe care le formulăm sunt gândite doar pentru a va gândi și voi la posibile subiecte de discutat împreună cu partenerul vostru. Dacă îmi doresc ceva cu adevărat,în urma acestei emisiuni, este să vă asigurați că bazele relațiilor voastre și lucrurile care se întâmplă între voi și partenerul vostru sunt discutate sau trăite mai autentic“ , a mai adăugat el.

Psihologia Iubirii cu Ștefan Feldmann, exclusiv pe Antena Play

Fiecare episod va aborda câte o temă dintr-o perspectivă generală. De la așteptări, devotament, trădare, forme de atașament, până la definițiile unei relații sau teama, rușinea și vinovăția dintre parteneri, toate acestea vor fi discutate și explicate pe înțelesul tuturor.

Pe lângă asta, Ștefan Feldmann vine în fiecare săptămână și cu observații legate de atitudinea concurenților de pe Insula Iubirii, încercând să ofere diferite perspective despre modul lor de a acționa. Episoadele vor fi disponibile în fiecare marți și miercuri, exclusiv pe Antena Play.

Cine este Ștefan Feldmann

Ștefan Feldmann este psiholog și lucrează atât individual cu persoane care își doresc să se dezvolte, cât și cu cupluri care își doresc să își consolideze relația.

Acesta și-a început formarea la Universitatea Babeș-Bolyai, având diplomă de licență în psihologie, urmat de un master în psihologie aplicată, la acee1ași universitate.

Insula Iubirii sezonul 6. Cum a început relația dintre Alex Marcu și Teodora. Dezvăluirile făcute de el. Ce nu s-a văzut... Insula Iubirii sezonul 6. Ce părere sinceră au ispitele despre băieții din casă. Ce nu s-a văzut la tv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x