Antena Căutare

Tensiune la cote maxime! Mirela, primul Bonfire: „Mimează un orgasm!”

Va avea Mirela tăria să analizeze lucid adevărul despre partener sau își va găsi ca refugiu negarea care i-a adus în trecut atâta suferință?

Tensiune la cote maxime! Mirela, primul Bonfire: „Mimează un orgasm!” Galerie
insula iubirii, nicoleta, ionut, mirela

Va avea Mirela tăria să analizeze lucid adevărul despre partener sau își va găsi ca refugiu negarea care i-a adus în trecut atâta suferință?

În prima noapte, în fața despărțirii de Ionuț, în fața aceluiași foc, Mirela își recunoștea frica: „Am un nod în stomac”. O teamă născută din determinarea de care a dat dovadă Nicoleta :„E foarte puternică, ce își propune, obține”. În această seară, în schimb, răspunsurile ei sunt contradictorii.

Mirela s-a aflat în această seară față în față cu ispita care a reușit să îl dezarmeze pe Ionuț Gojman, iar în fața noilor probe, concurenta a venit cu o solicitare neobișnuită.

Mirela i-a cerut Nicoletei să îl atragă în pat pe Ionuț, ca să fie convinsă că el ar întrece această limită.

”Pe mine mă intereseaza dacă ar face asta aici. În alt sezon ai putut, acum nu mai poți? Ești ispită!”, a spus supărată Mirela după ce se s-a lovit de refuzul Nicoletei.

Cina romantică a scos la iveală o altă latură a lui Ionuț! „Simt că nu i-ar plăcea ca eu să îmi îndrept atenția către al... O concurentă de la „Insula iubirii” dezvăluie cea mai CUTREMURĂTOARE experiență de cuplu din istoria emisiunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x