Antena Căutare

Teodora Marcu, în vizorul fanilor. Cum au reacționat la o poză cu fetița ei și a lui Alex

Teodora Marcu este destul de activă în mediul online și le împărtășește fanilor imagini de la evenimentele din viața ei. De când e mămică, Teo publică adesea poze cu fetița ei.

Teodora Marcu, în vizorul fanilor. Cum au reacționat la o poză cu fetița ei și a lui Alex
Teodora Marcu, în vizorul fanilor | Antena 1

Așa s-a întâmplat și de această dată când Teo a publicat două imagini în care apare alături de fiica ei, la plimbare. Fosta concurentă de la Insula Iubirii își poartă fiica în marsupiu, dar fanii au remarcat imediat că micuța nu stă prea bine.

Teodora Marcu, în vizorul fanilor

Cei mai mulți i-au recomandat concurentei să schimbe sistemul de purtare din cauza faptului că nu este unul ergonomic, iar acest lucru îi dăunează bebelușei la coloană. Cu siguranță Teo nu se va supăra și va ține cont de sfaturile fanilor. Este o mămică devotată și ține cu orice preț ca micuța ei să fie perfect sănătoasă și să crească așa cum se cuvine.

Tânără în vârstă de 19 ani a născut pe 31 iulie la ora 4:44. Teodora Marcu trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale după ce a adus pe lume primul său copil, o fetiță sănătoasă, alături de Alex.

Deși cei doi s-au despărțit, Teodora luând această decizie, pare că destinul a vrut cu totul altceva! Imediat după ce au încheiat proiectul Insula iubirii, Teodora a aflat că este însărcinată și a luat decizia de a repara relația cu fostul său partener, Alex.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Teo și Alex s-au împăcat

În finala Insula Iubirii sezonul 6, Teodora i-a cerut lui Alex, cel cu care avea o relație de 3 ani și era deja căsătorită, să se despartă pentru că a ales să se pună pe ea pe primul loc și să se descopere. Tocmai de aceea, ea a explicat că vrea să fie singură și a reușit să învețe cât de important este ca ea să fie bine datorită oamenilor cu care a interacționat pe insulă.

De cealaltă parte, Alex, soțul Teodorei, nu a fost mulțumit de decizia luată de soția sa, spunând că o iubește foarte mult și că o va iubi mereu indiferent de ceea ce face. Teodora părea extrem de hotărâtă și la discuția cu Alex de după bonfire când cei doi au vorbit față în față despre un viitor în care vor fi separați.

Fanii emisiunii, însă, au condamnat-o pe Teo pentru că nu a avut curajul să îl părăsească oricum pe Alex, chiar dacă e însărcinată. Ei i-au scris în comentarii că ar trebui să se aleagă pe ea și să nu se mai lase influențată de Alex.

Marinela Mavrodin e însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă a fostei concurente de la Insula Iubirii... Cum s-a lăsat fotografiat Bogdan Ionescu alături de iubita lui, la un eveniment. În ce ipostază romantică au fost pozați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x