Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Observator Sport

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Cele mai fierbinți partide de amor de la „Insula Iubirii”! Momente în care concurenții și ispitele au dat frâu liber pasiunii, în fața camerelor de filmat! VIDEO

La „Insula Iubirii” s-au petrecut câteva partide de amor incendiare, în care atracția dintre ispite și concurenți a fost pur și simplu mult prea puternică pentru ca aceștia să îi poată rezista.

Amor de la „Insula Iubirii”.

Captură video

Iată trei partide de amor incendiare ce au avut loc în Thailanda, la „Insula Iubirii”:

1. Diana și ispita Andy, amor fără perdea! „Eu, acolo, sunt virgină"

La prima ei participare la „Insula Iubirii”, când a mers în Thailanda alături de Ben, Diana a fost înnebunită după ispita Andi! Atracția dintre cei doi a fost puternică și niciunul dintre ei nu i-a putut rezista.

Au făcut dragoste fără să le mai pese că erau filmați. „Eu, acolo, sunt virgină", i-a spus Diana lui Andy în timpul unei partide de amor. „Îmi cer scuze! Nu a fost cu intenţie!", i-a răspuns el. „A fost excelent!”, l-a asigurat ea.

Relația lor, însă, nu avea să dureze, iar Diana avea să participe din nou la „Insula Iubirii”, alături de un alt bărbat, Aurel, care a avut nenumărate derapaje în Thailanda. Diana l-a întâlnit pe Andi din nou, dar nici de această dată nu a fost să fie, iar ea a pus ochii pe o altă ispită, George.

2. Bianca şi ispita Sorin, partidă de amor cu camera pe ei, la „Insula Iubirii”!

După lungi încercări din partea ispitei Sorin, la „Insula Iubirii”, concurenta Bianca, care a aparticipat alături de partenerul ei, Liviu, a cedat atracției.

Bianca a fost chiar enervată la momentul respectiv de prezența camerelor. „Au văzut că facem sex, ce mai vor? Hai, lasă, că nu-mi pasă”, a spus ea atunci.

Ulterior, după zile întregi de momente frumoase alături de Sorin, Bianca l-a înfruntat pe partenerul ei, Liviu. A spus tot ce avea pe suflet.

„Trebuie să mă recucereşti. M-am schimbat foarte mult de când am venit aici, m-am maturizat foarte mult. Nu regret absolut nimic, nici măcar că am făcut dragoste cu Sorin. Şi de câte ori am făcut… În viaţa ta nu o să fii ca el, nici 10%”, a spus Bianca, spre surprinderea lui Liviu.

3. Sorin, partidă de amor cu Loredana! „Ne-am prostit”

Una dintre cele mai controversate concurente de la „Insula Iubirii” a fost, fără doar și poate, Loredana, fosta iubită a lui Hamude.

În Thailanda, ea a pus ochii pe ispita Sorin și, la un moment dat, a cedat avansurilor acestuia și au făcut amor. La momentul acela, ea și-a atras numeroase critici, mai ales că Hamude i-a fost fidel, iar ulterior s-au despărțit.

„Ne-am prostit”, a spus Loredana la acel moment, declarându-se „pudică” și mințind cu nonșalanță.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro