Antena Căutare

Ultima ceremonie a focului, tot mai aproape pe Insula Iubirii. Radu Vâlcan: “Mai aveţi de luat o decizie foarte importantă!”

Au fost zile fierbinţi şi agitate pe Insula Iubirii. Cu noi tentaţii, tensiuni, deziluzii şi răsturnări de situaţii, care au făcut ca emoţiile participanţilor la cel mai dur test al fidelităţii să fie mai intense ca oricând şi mai greu de controlat.

radu valcan la insula iubirii Galerie
Au fost zile fierbinţi şi agitate pe Insula Iubirii. Cu noi tentaţii, tensiuni, deziluzii şi răsturnări de situaţii, care au făcut ca emoţiile participanţilor la cel mai dur test al fidelităţii să fie mai intense ca oricând şi mai greu de controlat. Doar două zile mai despart cuplurile de pe Insula Iubirii de ultima ceremonie a focului, aşa că următoarele 48 de ore se anunţă a fi unele cu adevărat intense. | Antena 1

Doar două zile mai despart cuplurile de pe Insula Iubirii de ultima ceremonie a focului, aşa că următoarele 48 de ore se anunţă a fi unele cu adevărat intense.

Cu paşi repezi, testul a intrat în linie dreaptă. Desi Alex, soţul Teodorei, a pus la îndoială în nenumărate rânduri credibilitatea celorlalte cupluri de la Insula Iubirii, nu s-a îndoit nicio clipă de relaţia cu soţia lui. Insula i-a acordat şansa să înfrunte adevărul la o ceremonie specială o focului.

Aseară, Teodora şi-a motivat decizia de a renunţa la inelul de la Alex: “Am luat o decizie. Mi-am dat seama că nu doar sentimentele şi iubirea contează 100%, ci tot ce facem! Degeaba mă iubeşti, dacă nu ne înţelegem!”.

Noi decizii la Insula Iubirii

Şi pentru Rareş, partenerul Ceraselei, ultimele zile pe insulă au avut o încărcătură emoţională deosebită, Cuprins de dor după imaginile văzute la ultimul bonfire, unul dintre cele mai intense de până acum, Rareş a clacat şi şi-a dat frâu liber sentimentelor.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Denis s-a strecurat în camera Cristinei. Cei doi au unit paturile și spiritele s-au aprins: „Ți-o iei!”

„S-a rupt ceva în mine când am văzut-o plângând şi ştiam că nu pot să fiu lângă ea! Sper să plecăm de aici împreună şi experienţa asta să fie un plus pentru relaţia noastră!, a declarat acesta.

Apăsările, confuzia şi tensiunile sunt tot mai greu de suportat în ambele vile. Vulnerabilitatea îi impinge pe unii la gesturi nesăbuite, iar pe alţii să penduleze între relaţie şi tentaţie, fără a putea decide ceva.

Unii participanţi încă au impresia că deţin toate răspunsurile, că nimic nu îi va lua prin surprindere şi că stă în puterea lor să păstreze controlul, orice s-ar întâmpla, însă fiecare zi petrecută pe insulă le demonstrează că lucrurile se pot schimba radical într-o secundă.

Cu doar două zile înainte de finalul experienţei în Thailanda, insula lansează cea mai mare provocare şi totodată cel mai dificil test de până acum: participanţii din cupluri vor petrece jumătate din timpul rămas împreună cu o ispită, la un „dream date” – un date fierbinte şi ameţitor, ce le poate oferi toate răspunsurile căutate.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Rareș a izbucnit în lacrimi, de față cu toți. Cu voce tremurândă a făcut cea mai neașteptată confesiune

„Vă felicit că aţi ajuns până aici, aţi fost puternici, deşi în sufletul unora dintre voi s-au dat bătălii dificile. Mai aveţi de luat o decizie foarte importantă – trebuie să alegeţi ispita cu care veţi petrece o zi întreagă şi vă veţi bucura de intimitate, în vreme ce ispitele nealese vor părăsi Insula Iubirii!”, le-a spus Radu Vâlcan concurenţilor. Ce decizii vor lua aceştia şi cine va părăsi Insula Iubirii chiar înainte de marele final telespectatorii vor afla luni şi marţi, de la 20:30, în cele mai noi episoade Insula Iubirii, la Antena 1.

Insula Iubirii sezonul 6. Rey, dezvăluiri neașteptate din trecutul său. Cu ce s-at ocupat ca să facă bani... Insula Iubirii sezonul 6. Ce a dezvăluit Cristina despre ea și ce i-a propus Teodorei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x