Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Veste șoc pentru fanii Insula iubirii! Cu cine se iubește Aurel, în prezent! „Sunt mai fluturaș și de aia”

Informația momentului pentru fanii emisiunii Insula iubirii, după ce au ieșit la iveală detalii incredibile despre Diana și Aurel, din sezonul 5!

Aurel, fost concurent în emisiunea Insula iubirii

În sezonul 3 al emisiunii Insula iubirii, Diana a mers alături de Ben în Thailanda, pentru a-și testa relație. Doar că lucrurile nu au mers atât de bine și cei doi s-au despărțit, la scurt timp după această experiență.

citește și: Mirela Baniaș de la Insula iubirii, momente de disperare! Bruneta cere ajutorul fanilor: „Nu mi-am imaginat sfârșitul ăsta”

Ulterior, în sezonul 5 al emisiunii Insula iubirii, Diana a revenit, de data aceasta în calitate de iubită a lui Aurel, tot un fost concurent!

DIANA ȘI AUREL DE LA INSULA IUBIRII, DEZVĂLUIRE NEAȘTEPTATĂ

Cei doi au devenit rapid unul dintre cele mai controversate cupluri din show. Diana a avut o relație cu ispita Andi, în timp ce Aurel a uitat-o pe iubita sa, Alexandra, bucurându-se de momente de neuitat alături de alte ispite din emisiune.

Veste șoc pentru fanii Insula iubirii! Cu cine se iubește Aurel, în prezent! „Sunt mai fluturaș și de aia”

Aurel și Diana de la Insula iubirii încă se mai iubesc?

Se pare că cei doi nu au avut noroc, căci numeroasele certuri i-au determinat pe cei doi concurenți să se despartă, luând-o fiecare pe un drum separat.

citește și: Nici Hannelore nu l-ar recunoaște! Îți amintești de Bogdan de la Insula iubirii? Cum arată acum, cu barbă și păr

Totuși, surpriza a fost mare pentru fanii Insula iubirii atunci când Aurel a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare sărutând o altă femeie. Diana nu s-a putut abține și chiar i-a comentat la poză!

După ce s-au tachinat pe seama infidelității, Aurel i-a uimit pe fanii Insula iubirii cu un comentariu complet neașteptat: „Îmi asum, tot pe tine te iubesc, știi doar”. Să fie oare acesta semnul unei viitoare împăcări între cei doi? Rămâne de văzut!

Video