iUmor, 3 martie 2021. Adevărații Roby Roberto și Malone vin să îl convingă pe Mihai Bendeac

În ediția 3 a emisiunii iUmor, concurenții iUmor au venit deghizați în Roby Roberto și Malone, personajele din Băieți de oraș, gata să îi convingă pe toți că ei sunt cei reali.

Adevărații Roby Roberto și Malone vin să îl convingă pe Mihai Bendeac.

antena 1

După ce primul Roby Roberto nu a primit suficiente LIKE-uri, pentru a schimba atmosfera, au intrat în scenă adevărații Roby Roberto și Malone. Cei doi au avut foile cu textele pregătite, să fie siguri că nu se fac de râs mai mult decât și-ar fi dorit.

“Zici că se face un casting în seara asta pentru personajele astea”, a adăugat Șerban Copoț când i-a văzut pe cei doi în culise.

Mihai Bendeac a fost impresionat de performanța băieților

“Eu am venit să mă mai recunoască lumea pentru că lumea a început să mă uite”, a spus Roby, menționând că Malone a venit la iUmor pentru premiu.

De cum au intrat în scenă, cei doi au stârnit hohote de râs. Roby și Malone au spus că au venit special ca să îi cunoască pe jurați. Primul vizat a fost Mihai Bendeac.

“Aș fi vrut foarte tare să citesc cartea ta, dar din fericire nu am greșit cu nimic să mi se întâmple asta”, spune Malone.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Bianca, Bia Khalifa, și momentul ei inedit de la iUmor. "Pari așa sărac că îți iei mâncare second hand"

“Vlad Drăgulin este un actor bun. Cum dracu l-ai făcut să joace așa de prost?” spune Roby.

Reacția juraților iUmor

“Voi faceți diferite filmulețe exact pe stilul acesta. (…) Aici intervine problema pentru că tu ai început să faci tot felul de filmulețe, iar o mare parte a celor care s-au uitat de-a lungul timpului la serial cumva au avut acestă idee indusă cum că personajul principal din serial este un personaj inspirat din tine”, a completat Mihai Bendeac.

Juratul iUmor a povestit istoria serialului Băieți de oraș și cum s-a făcut cunoscut și concurentul iUmor care susține că e adevăratul Roby Roberto. Fiind sigur că ceea ce spune concurentul nu e adevărat, Mihai a zis că dă 100.000 de euro oricui îi demonstrează, cu fotografii, că personajul Roby Roberto a existat înainte de serialul lansat de el.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Ionela Irimescu, numărul de stand-up care a generat o improvizație savuroasă și o discuție pe scenă

“Ai dublură, ai și cascador. Tot ce-ți trebuie”, spune Cheloo.

“Dar nu cred că sunt așa day by day”, a adăugat Delia.

“Acești doi băieți își petrec viața trăind în realitate personajele. Groaznic!”, spune Cheloo.

Din păcate, cei doi concurenți au primit 1 x LIKE doar de la Delia.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Ultimele știri