Antena Căutare

Ana-Maria Calița, dezvăluiri surprinzătoare despre rolul de mamă spirituală în fața juraților iUmor. Cheloo, impresionat de moment

Ana-Maria Calița, câștigătoare a celui de-al patrulea sezon iUmor, a revenit pe scena singurei emisiuni TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube în calitate de invitat special.

Colaj cu jurații și prezentatorii iUmor, dar și cu Ana-Maria Calița Galerie
Ana-Maria Calița, câștigătoare a celui de-al patrulea sezon iUmor, a revenit pe scena singurei emisiuni TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube în calitate de invitat special | Antena 1

În timpul momentului savuros de stand-up, actrița a abordat mai multe subiecte inspirate din propria experiență de viață. Iar unul despre ele a fost rolul de mamă spirituală, pe care l-a acceptat relativ recent.

Ce dezvăluiri surprinzătoare a făcut în fața juraților show-ului de umor şi cine sunt concurenții care vor intra la votul publicului, telespectatorii pot afla sâmbătă, 11 martie, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ana-Maria Calița, moment special la iUmor

Prima serie de glume pregătită de Ana-Maria Calița a fost despre felul în care se implică anumiți bărbați în relațiile amoroase. Totodată, câștigătoarea celui de-al patrulea sezon iUmor a venit cu unele sfaturi pentru domnișoarele și doamnele care sunt logodite. După ce a precizat că mama sa i-a cerut din nou nepoți, actrița a mărturisit că a devenit mamă spirituală pentru copilul unei prietene.

„O am pe Adeluța, colega mea, a făcut trei copii. (…). Și ce a făcut Adeluța… m-a rugat să fiu nașă la botez! Ce frumos! Nu! Dar m-a convins cu o chestie… mi-a zis: «Știi ce înseamnă să fii nașă?!? Înseamnă să fii mamă spirituală», iar eu mi-am spus în sinea mea: «Mamă, mă fac șaman, fii atent!». De fapt, ea m-a pus nașă ca să am grijă de copii“, a spus invitata, stârnind hohote de râs în platoul show-ului de la Antena 1.

Citește și: Ela Voineag s-a calificat direct în finala sezonului 14 iUmor. Cheloo: „A fost unul dintre cele mai bune numere de stand-up“

Ana-Maria Calița le-a povestit juraților și cum s-a desfășurat o plimbare în parc pe care a făcut-o cu bebelușul prietenei sale, însă, și cum s-au derulat unele scene din timpul ceremoniei de creștinare a acestuia. „A venit botezul! Nașa… mama spirituală! Țin eu copilul în brațe, eram foarte mândră acolo, după care vine preotul și mă întreabă: «Te lepezi de satana?», iar eu, în mintea mea, gândeam: «Aaaa… m-a văzut în parc, când am dat drumul căruciorului, gata! Fii atent!». Și mă întreabă și a doua oară: «Te lepezi de satana?»“, a mai spus actrița.

Citește și: iUmor sezonul 14, 4 martie. Fachiru` din Periș și Perversu` de pe Târgu Ocna, împreună pe aceeași scenă: „Este un dublu wow”

Juraţii iUmor au avut doar cuvinte de laudă. „A avut un număr de stand-up comedy extraordinar! Mi se pare că s-a ridicat la înălțimea momentului ei maxim de glorie, când a apărut prima dată la iUmor“, a declarat Cheloo.

În cel mai nou episod iUmor, provocarea rubricii „Dacă aș fi președinte“ a fost acceptată de Nicodim Ungureanu. Pe cine va impersona actorul și cine va reuși să obțină câte un like de la fiecare jurat iUmor, telespectatorii pot vedea sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ela Voineag s-a calificat direct în finala sezonului 14 iUmor. Cheloo: „A fost unul dintre cele mai bune numere de stand... Nelu Cortea i-a lansat o invitație de nerefuzat unuia dintre concurenții iUmor: „Mi se pare fabulos! M-ai păcălit la înc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x