Antena Căutare

Andrei Ungureanu revine pe scena iUmor într-un număr spectaculos de hipnoză

Andrei Ungureanu, aka Omul cu Tourette, va reveni pe scena iUmor în cadrul unui număr spectaculos de hipnoză, în cel mai nou episod al show-ului, difuzat sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1. Alături de Fanyo, câștigătorul sezonului 9 al show-ului de umor i-a uimit pe toți cei din platoul de televiziune.

colaj foto cu omul cu tourette si catalin bordea, juratii iumor si nicodim ungureanu Galerie
Omul cu Tourette îi va uimi pe jurați în noul sezon al emisiunii iUmor | Antena 1

Momentul integral, inclusiv clipele în care Delia și Nelu Cortea au luat parte la un experiment propus de hipnotizator, dar și cine sunt concurenții care vor obține cele mai multe like-uri, telespectatorii pot afla mâine, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette) aduce un număr spectaculos pe scena emisiunii iUmor, de la Antena 1

Fanyo a decis să intre în cursa celor 20.000 de euro și i-a propus lui Andrei Ungureanu să îndeplinească rolul de „asistent“. Obișnuit cu scena iUmor, Omul cu Tourette, așa cum este cunoscut, a mărturisit că este copleșit de sentimente. „Să știți că eu am emoții“, a spus câștigătorul sezonului 9 al show-ului de umor, iar Cheloo l-a încurajat în stilul său caracteristic: „Uită-te aici! N-am fost eu stâlp de înaltă tensiune de când ai venit aici?!?“. Răspunsul a venit imediat și a fost unul pozitiv, iar hipnotizatorul și-a început numărul pe care l-a construit special pentru „asistentul său“.

Citește și: Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette) și iubita lui s-au căsătorit în secret. Cum a făcut anunțul pe rețelele sociale

Înainte să afle voturile juraților iUmor, concurentul le-a sugerat celor aflați în platoul de televiziune realizarea unui experiment. „Am putea, de exemplu, să aflăm câte persoane sugestibile sunt în acest moment aici. Și chiar și cei de acasă ar putea să participe la chestia asta. Cine vrea să simtă ce înseamnă o transă hipnotică, îl rog să țină picioarele pe podea“, a explicat Fanyo. Delia și Nelu Cortea au fost cei doi jurați care au acceptat provocarea specialistului. „Eu vreau să văd ce înseamnă o transă hipnotică, țin picioarele pe podea“, a afirmat jurata emisiunii de umor.

Ce s-a întâmplat în timpul transei hipnotice și ce efect a avut, de fapt, numărul lui Fanyo asupra unuia dintre jurații iUmor, telespectatorii pot descoperi în cadrul episodului cinci, care va putea fi urmărit mâine seară, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. Tot atunci, va fi și momentul creat de Nicodim Ungureanu, care a acceptat să facă parte din rubrica „Dacă aș fi președinte“. „Dacă într-o zi te saturi să tot vezi oameni cu pile, ieși la vot! Ai curajul, măi, copile! Fă curat în jurul tău (...) și nu vă mai urâți atâta, fiindcă oameni suntem toți“, a spus actorul care l-a impersonat pe Mircea cel Bătrân.

Discursul a stârnit multe reacții pozitive din partea celor patru jurați iUmor. „Eu îmi doresc ca momentul ăsta să devină viral! Chiar îmi doresc. Din păcate, generația foarte tânără nu o să înțeleagă despre ce este vorba, dar e un mesaj superb! Pe mine mă emoționează astfel de subiecte“, a mărturisit Cătălin Bordea, iar Cheloo a declarat: „Totul a fost foarte bun! (…). Moment de sensibilizare a națiunii și de îndreptare a comportamentelor“.

Ce surprize se vor mai petrece în cadrul celui de-al cincilea episod iUmor și cine sunt concurenții care vor intra la votul publicului, telespectatorii pot afla mâine seară, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.­­­­­­­­­­

Nelu Cortea i-a lansat o invitație de nerefuzat unuia dintre concurenții iUmor: „Mi se pare fabulos! M-ai păcălit la înc... iUmor sezonul 14, 11 martie. Ionuț Țigănescu a folosit comedia ca să facă dreptate. Ironii savuroase care merită asculta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x