Antena Căutare

Artistul care a reușit să o cucerească pe Bia Khalifa, fosta concurentă de la "iUmor". Cine este bărbatul

Bia Khalifa, fosta concurentă de la "iUmor", a vorbit despre bărbatul care a reușit să o cucerească și cu care se înțelege foarte bine.

Bia Khalifa într-un halat de satin, roz și într-o lenjerie intimă din măști de protecție Galerie
Bia Khalifa, fosta concurentă de la iUmor, a vorbit despre bărbatul care a reușit să o cucerească și cu care se înțelege foarte bine. | Antena 1

Bia Khalifa a devenit rapid cunoscută după ce și-a făcut apariția în sezonul 10 al emisiunii "iUmor" într-o ținută care a întors toate privirile. Tânăra a urcat pe scenă într-o lenjerie intimă din măști de protecție, iar publicul a rămas cu gura căscată atunci când a văzut-o.

Deși nu a avut un număr de stand-up care să îi impresioneze pe jurați, ținuta sa i-a lăsat fără cuvinte. De asemenea, fosta concurentă de la "iUmor" este activă pe rețelele sociale și își ține la curent prieteni virtuali cu cele mai importante evenimente din viața sa.

Citește și: Cum arăta Bia Khalifa înainte de operații estetice. Concurenta de la iUmor acoperită doar de măști nu s-a mai ascuns

Tânăra nu a stat prea mult pe gânduri și s-a decis să spună tuturor că în viața ei a apărut o persoană importantă. După relația pe care a avut-o cu celebrul manelist Dani Mocanu, se pare că bruneta este îndrăgostită din nou.

Ce spune Bia Khalifa despre bărbatul care a cucerit-o

Bia Khalifa a fost invitată în platoul Antena Stars, unde a vorbit despre bărbatul care a reușit să o cucerească. Chiar dacă s-a lăsat mai greu și a fost discretă în ceea ce privește acest subiect, fosta concurentă de la "iUmor" a dezvăluit că cel care a cucerit-o este artist, însă nu formează un cuplu, ci doar se înțeleg foarte bine.

"E un tip mișto. Ne știm de doi ani, dar vorbim de puțin timp, probabil de două luni. (...) Arată exact așa cum ar trebui să arate un bărbat, din punctul meu de vedere. Pare bad boy, dar nu e. E o persoană cu care mă înțeleg foarte bine, o persoană dragă mie.", a mărturisit Bia Khalifa, la Antena Stars.

Întrebată de Andrei Ștefănescu despre ce anume a atras-o la bărbatul care a cucerit-o, tânăra a avut un răspuns direct. Mai mult decât atât, aceasta a oferit și informații despre fosta relație cu Dani Mocanu.

Citește și: Bia Khalifa, noi dezvăluiri despre modul în care vrea să arate. Ce a mărturisit fosta concurentă iUmor

"Sunt chestii pe care nu le găsești la orice persoană, mă refer la anumite principii. De ce el? de ce nu? E un nou început pentru mine și nu mă mai interesează trecutul. Nu e iubitul meu, vreau să precizăm lucrul ăsta, să țină minte lumea care se uită, nu e iubitul meu, ne înțelegem bine ieșim, cam atât. Face muzică și e pun în ceea ce face, e artist. El a avut succes în Italia. (...) A reușit să mă cucerească prin comportamentul lui față de mine și de alți oameni. Ne-am cunoscut acum 2 ani la o petrecere. A fost un fel de chimie între noi de atunci, dar nu m-am gândit că o să ne îmțelegem atât de bine. ", a mai spus ea.

De asemenea, Bia Khalifa a dezvăluit că plănuiește o vacanță alături de cel care a reușit să o cucerească, chiar dacă sunt doar prieteni. Fosta concurentă a vorbit și despre planurile de viitor, familie, dar și despre cum o să fie când dacă o să devină mamă în viitorul apropiat.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x