Antena Căutare

Bendeac acordă prim ajutor unui concurent, însă acesta nu pare să aprecieze gestul la adevărata valoare

Cea de a patra ediție a noului sezon ”iUmor” va fi de-a dreptul hilară pentru jurații Delia, Bendeac și Cheloo. Și pentru unii dintre concurenți, ale căror socoteli de acasă nu se potrivesc cu cele... de pe scenă.

Cea de a patra ediție a noului sezon ”iUmor” va fi de-a dreptul hilară pentru jurații Delia, Bendeac și Cheloo. Și pentru unii dintre concurenți, ale căror socoteli de acasă nu se potrivesc cu cele... de pe scenă.

Duminică, 26 martie, de la ora 20:30 un concurent se va pregăti pentru momentul vieții lui: un stand up creat de el, original, care îi va lăsa muți pe jurați. El crede despre sine că este atât de bun încât e convins că ”voi ridica puțin nivelul, e o poveste condimentată cu foarte mult umor”, iar din punctul lui de vedere jurații vor reacționa cam așa: ”domnul Bendeac va rămâne cel mai impresionat, domnul Cheloo va fi ceva de genul <ia uite-l și pe ăsta, a venit să mă ia la mișto, dar parcă îmi place>, iar doamna Delia se va amuza copios”, declară acesta înainte de a urca pe scenă.

Mihai Bendeac va fi atât de ”impresionat” încât va încerca să-l întrerupă și să-l oprească pe concurent, ”salvându-l” astfel de la o prestație penibilă. Însă cum talentul și avântul acestuia vor pune stăpânire pe scenă, el va fi de neoprit. La finalul numărului, juratul ”iUmor” va remarca faptul că cel de pe scenă pare să se clatine într-un mod ciudat, ca și cum i-ar fi rău. Așa că va opri și amâna jurizarea și îl va duce pe concurent în culise, să își revină.

Era lipsa de experiență, probabil asta își spune cuvântul” va zice concurentul. ”Și lipsa de calciu, crede-mă”, încearcă Bendeac să-l convingă și să rezolve situația. Ce va crede concurentul despre intervenția de prim ajutor a lui Bendeac, cum va fi numărul lui și cum vor reacționa Cheloo și Delia, telespectatorii Antena 1 vor afla duminică, de la ora 20:30 la ”iUmor”.

Asta le întrece pe toate! Stand-up cu vampiri chinezi, la iUmor... Costumele și personajele ciudate invadează scena ”iUmor”. O "banană" va sosi direct din Italia, spre surpinder...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x