Antena Căutare

Bendeac, îndrăgostit lulea de o concurentă de la „iUmor”: „Am căutat-o și pe Facebook, corespunde!”/ Delia: „Niciodată nu l-am văzut atât de hipnotiozat de cineva!”

Mihai Bendeac, juratul emisiunii „iUmor”, a pus ochii pe o concurentă, pe care a avut curajul să o invite și la film, chiar dacă recunoaște că niciodată nu face el primul pas. „Conexiunea” dintre cei doi a fost detectată și de frumoasa Delia, care i-a spus lui Sevi că niciodată nu și-a văzut colegul atât de hipnotizat de cineva.

Bendeac, îndrăgostit lulea de o concurentă de la „iUmor”: „Am căutat-o și pe Facebook, corespunde!”/ Delia: „Niciodată nu l-am văzut atât de hipnotiozat de cineva!”

„Ție nu ți se părea că Sevi îmi trimitea niște semnale în privire?”, a întrebat juratul pe reporterul emisiunii. Acesta din urmă i-a dat dreptate, în ideea că frumoasa concurentă nu ar fi avut unde să se uite în altă parte.

Cert e că nici actorul nu a rămas imun la „complicitatea” fetei cu părul roz, ba dimpotrivă. Viitorul ne va demonstra dacă între cei doi se va înfiripa sau nu o poveste de dragoste.

„Am căutat-o și pe Facebook, corespunde!”, a declarat el entuziasmat, comparându-se cu un „leu în savană”, în ideea că a avut curaj să o abordeze. Reporterul emisiunii l-a dezarmat nițel, spunându-i că Sevi are deja iubit, dar... cine știe...

Sevi și Francesca, ambele cunoscute juraților din sezonul 4 ”iUmor”, au revenit pe scena „iUmor”. Ca și la prima lor apariție, fetele au pus cap la cap replici din melodii celebre românești. Una cu părul roz, alta costumată în măicuță, fetele și-au făcut intrarea în scenă pe ritmuri de N&D!

Apoi au creat o întreagă poveste din „replici” din repertoriul Deliei, iar jurata a fost amuzată până peste măsură. Curajoase din fire, Sevi și Francesca au abordat apoi repertoriul Paraziții.

Iluzionistul Yan Markson a cucerit-o pe Delia: „Îți mulțumesc pentru că m-ai făcut să cred din nou în magie!”... Publicul a decis. Ele sunt câștigătorii ultimei ediții „iUmor”. Sevi și Francesca, preferații telespectatorilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x