Live acumFilm: Conan
Prime Time 20:30Burlacul

Bia Khalifa, ipostaze fierbinți pe rețelele sociale. Cum se fotografiază concurenta de la "iUmor"

Bia Khalifa, concurenta din ediția doi a sezonului 10 iUmor, a surprins pe toată lumea cu apariția sa provocatoare, însă și pozele ei de pe rețelele sociale sunt unele extrem de fierbinți.

Bianca, cunoscută după numele de scenă Bia Khalifa, a lăsat pe toată lumea cu gura căscată

Bianca, cunoscută după numele de scenă Bia Khalifa, a lăsat pe toată lumea cu gura căscată în sezon 10 al emsiunii "iUmor", unde s-a prezentat pe scenă într-o ținută care nu lăsa loc imaginației și a tăiat suflarea masculină. Aceasta a apelat la o lenjerie intimă din măști de protecție, iar reacția publicului a fost una pe măsură.

La cei 20 de ani, Bianca se mândrește cu un corp de-a dreptul senzațional și cu trăsături foarte frumoase. Formele sale apetisante au atras atenția tuturor încă de când a urcat pe scenă, însă un lucru este evident, frumoasa concurentă nu este străină operațiilor estetice.

Cum se fotografiază Bia Khalifa pe rețelele sociale

Bianca a mărturisit că este prima femei din România care și-a făcut un cont de OnlyFans, iar fotografiile fierbinți nu lipsesc nici de pe rețelele sociale, unde este foarte activă și intercaționează cu prietenii virtuali.

Concurenta de la iUmor pune pe jar publicul masculin și se lasă fotografiată în cele mai provocatoare ipostaze și cele mai sexy ținute, care îi scot în evidență atuurile fizice, printre care bustul generos și posteriorul bombat.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Bianca, Bia Khalifa, și momentul ei inedit de la iUmor. "Pari așa sărac că îți iei mâncare second hand"

În una dintre fotografiile sale de pe contul de Instagram, Bia Khalifa apare în lenjerie intimă, cu cele mai atrăgătoare părți ale corpului la vedere. Aceasta apelat la o ținuță neagră, ce îi pune într-o lumină bună aspectul fizic.

Comentariile oamenilor din mediul online nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să o laude pentru modul în care arată și să îi ofere complimente.

"Arăți foarte bine. Îmi doresc să arăt exact așa ca tine" sau "Ești una dintre cele mai frumoase femei din lume", au fost câteva dintre comentariile prietenilor săi virtuali, care îi urmăresc activitatea de pe platformele digitale în fiecare zi.

@bialegit ♬ Boyfrann xoxomiaholl - Mia Holland :)

Frumoasa concurentă își alege cele mai sexy ținute, care i se potrivesc de minune și îi scot în evidență formele provocatoare. Aceasta se mândrește cu câteva trăsături foarte frumoase ale feței.

@bialegit

@iambiakhalifa pe INSTAGRAM 👑👑👑👑❤️❤️❤️❤️😘😘😘🍭🍭🍭🍭👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼🍼🍼🍼⚡️⚡️⚡️💫💫🔥🔥🔥❤️❤️❤️

♬ Drip - Bia Khalifa

Este clar faptul că, Bianca se numără printre cele mai frumoase concurente care au urcat pe scena "iUmor", drept dovadă ne stau postările sale din mediul online, unde are cont pe fiecare platformă de socializare.

Cine este Bia Khalifa

Bianca are 20 de ani și nu stă prea mult în România. Aceasta le-a mărturisit juraților în cadrul emsiunii "iUmor" că are doar opt clase, însă acest lucru nu o afectează și se consideră o persoană cultă, care citește cărți foarte des.

Citește și: Cine e Bia Khalifa, concurenta care a apărut acoperită doar de maști. Ce lucruri a dezvăluit despre ea la "iUmor"

Printre pasiunile sale se numără muzica. Aceasta cântă ceea ce simte și are la activ până acum trei piese lansate, printre care și melodia "Trendsetter".

Video