Antena Căutare

VIDEO: Bogdan Iancu a venit să cucerească jurații de la iUmor: „Bună, esti cumva o gară? Că faci orice pe ron”

Bogdan Iancu s-a întors pe scena de la iUmor dornic să pună mâna pe premiul cel mare! Cu un număr plin de glume picante.

Bogdan Iancu este concurentul cunoscut pentru faptul că nu o urmărește pe Delia pe Instagram, după ce artista i-a dat acestuia cerere de urmărire. În audiții, Delia a fost deranjată de gestul concurentului.

„Bună, esti cumva o gară? Că faci orice pe ron” , este una dintre glumele cu care concurentul a încercat să îi impresioneze pe cei trei jurați. „Bine, e bună asta.”

Bendeac s-a distrat de minune în timpul momentului pregătit de Bogdan Iancu. „Bă, esti nebun. Proporția de chestii faine a fost foarte mare, jur. Recunosc în câteva dintre glume m-am distrat foarte tare”, explică acesta.

VIDEO: Bogdan Iancu a venit să cucerească jurații de la iUmor: „Bună, esti cumva o gară? Că faci orice pe ron”

Bogdan Iancu

„Când faci aceste asocieri de cuvinte, uneori pun accentul greșit în limba română. E o chestie pe care o urăsc și la rap”, a comentat Cheloo.

„Cred că ar trebui să puneți puțin caracter în ceea ce faceți. Ceva să vă facă să vă diferențiați de alții, un stil, ceva personal. Poantele pot fi bune”, a adăugat Delia.

VIDEO: Cuplul de magicieni Eduard şi Bianca au primit câte o plăcintă în față de la jurații iUmor! „Ne-o asumăm maxim, e... VIDEO: Silviu Gherman a prezentat un număr spectaculos la iUmor! S-a pus în pielea criticilor Adrian Păunescu și Iosif S...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x