Antena Căutare

Cătălin Bordea vine în juriul iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea și în această ediție un coleg nou de juriu. Cătălin Bordea este juratul-surpriză din cea mai nouă ediție iUmor difuzată duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Mihai Bendeac, Catalin Bordea, Delia, Cheloo Galerie
Cătălin Bordea vine în juriul iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1 | Antena 1/ iUmor

Cătălin Bordea i-a surprins pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac în momentul în care a pășit pe covorul roșu al juratului-surpriză. „Am avut emoții foarte mari pentru că nu am mai fost niciodată jurat”, a spus cel mai nou jurat iUmor.„

Cu toate acestea, m-am distrat foarte tare. M-am simțit exact ca băieții ăia care stau în ultima bancă la școală și care fac glume mereu. S-a creat o chimie foarte faină între noi și le mulțumesc Deliei, lui Cheloo și lui Mihai Bendeac pentru primirea frumoasă.

Cătălin Bordea va fi noul jurat de duminică, de la iUmor

M-am simțit foarte bine și după emisiune chiar mi-am sunat soția și i-am spus că a fost distractiv”, a adăugat acesta. În cea mai nouă ediţie iUmor, Cătălin Bordea va simţi pe propria-i piele tratamentul juraţilor iUmor, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac.

Telespectatorii pot urmări cea mai nouă ediție și experiența lui Cătălin Bordea în postura de jurat iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Citește și: iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022.Alina Petre,sora lui Mihai Petre,roast incendiar. “Să știți că îi plăcea să ne batem cu chiloții"

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1.

Citește și: iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Emilia Popescu, roast-ul emoționant pentru Mihai Petre. "AcestArmand Assante anorexic emoțional"

Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare.

Așteptarea a luat sfârșit. iUmor 12 se anunță a fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă.

Pentru cel de-al 12-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

iUmor este singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și invitaților care au făcut senzație pe scenă. Canalul de YouTube ”iUmor” a acumulat peste 1.7 miliarde de vizionări, iar un montaj video cu momentele de magie ale lui Mario Lopez peste 17.6 milioane de vizionari.

Băieții de la Scuze Noi, direct în finala iUmor... Bunica Aspazia, Paula Chirilă și Ela Voineag îl iau la roast pe Cătălin Bordea, duminică, la iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x