Antena Căutare

Ceremonia muzicală a burții, o absurditate fără seamăn! Japonezii bine făcuți de la „Yumbo Dump” l-au cucerit definitiv pe Bendeac! „O stupiditate ce devine GENIALĂ!”

Membrii grupului "Yumbo Dump" au venit în cel de-al cincilea sezon al emisiunii „iUmor” cu un super spectacol de umor absurd!

Membrii grupului "Yumbo Dump" au venit în cel de-al cincilea sezon al emisiunii „iUmor” cu un super spectacol de umor absurd!

Cei doi concurenți au demonstrat că pot produce multe sunete cu ajutorul trupurilor. Juriul a fost înmărmurit de ceea ce a văzut, dar mai ales de ceea ce a auzit!

Mihai Bendeac, un mare fan al umorului absurd, a considerat numărul celor de la Yumbo Dump absolut genial. Și pentru tot ceea ce au făcut, cei doi au mers mai departe!

Show-ul prezentat la „iUmor” a fost unul cu adevărat special și merită savurat până la ultima secundă, în clipul video de mai sus!

Și nu uita! Poți urmări cel de-al cincilea sezon al emisiunii „iUmor” și online, pe platforma Antena Play!

Alina Mihai și-a nenorocit fostul iubit la „iUmor”, iar Bendeac a luat-o la fugă! „Am mers la el acasă, a vrut să mă dez... „Bonasera, tu ești fata din Pipera care-i termini pe bărbați și iei banii la amanți” Mihai Marin i-a lăsat mască pe toți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x