Antena Căutare

Cheloo scoate o piesă cu Fuego! Juratul iUmor a dezvăluit numele melodiei: „Dragostea își cere iertare în genunchi”

Ceea ce părea imposibil se poate întâmpla. Cheloo și Fuego vor scoate o piesă împreună. O colaborare despre care Mihai Bendeac spune că va fi cea mai mare lovitură de pe piața muzicală din ultimii 30 de ani se va numi „Dragostea își cere iertare în genunchi”

Ceea ce părea imposibil se poate întâmpla. Cheloo și Fuego vor scoate o piesă împreună. O colaborare despre care Mihai Bendeac spune că va fi cea mai mare lovitură de pe piața muzicală din ultimii 30 de ani se va numi „Dragostea își cere iertare în genunchi”.

Bazele acestei colaborări de legendă s-au pus într-o pauză a emisiunii iUmor, unde Bendeac l-a provocat pe colegul său din juriu să facă o piesă cu Fuego. După lungi negocieri și după promisiunea lui Bendeac de a comanda un bust din bronz cu chipul lui CHeloo, acesta din urmă și-a dat acceptul.

„Da, mă, o să scoatem o melodie, care se va numi Dragostea își cere scuze în genunchi. Va fi un featuring de zile mari”, a spus Cheloo.

În mod evident, totul este o glumă la care rapperu-ul a marșat pentru a-i face pe plac prietenului și colegului său din juriu și pentru a o enerva pe Delia, care i-a transmis lui Cheloo o amenințare fățișă: „Dacă tu faci melodie cu Fuego și pe mine m-ai refuzat, eu vin și te omor. Nu scapi niciodată”, i-a spus frumoasa jurata iUmor.

Wow, Delia! Cum arată și cât costă ținutele Deliei la iUmor... Serghei Dîm, trimis de cãtre public direct în finala iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x