Antena Căutare

Cine e Dana Hauer sau “Pisi”, concurenta iUmor care nu și-a putut controla emoțiile

Dana Hauer a rămas în inimile românilor pentru rolul ei, “Pisi”, din telenovela “Inimă de țigan”.

dana hauer la iumor
Cine e Dana Hauer sau “Pisi”, concurenta iUmor care nu și-a putut controla emoțiile

O apariție de senzație, într-o rochie neagră, pe covorul roșu, Dana Hauer a venit la iUmor să încerce și partea de stand-up comedy, pentru că deja știe cum e cu actoria.

Frumoasa blondă spune că nimeni nu o recunoaște dacă se prezintă cu numele ei real, adică Dana Hauer. În schimb, dacă spune că a jucat rolul lui “Pisi”, cu toții o recunosc. La 12 ani după terminarea telenovelei, Dana a mai jucat în roluri secundare și în alte seriale românești. De asemenea, ea a avut numeroase proiecte și la teatru.

În prezent, ea a ales să se ocupe mai mult de viața de familie și s-a reorientat spre partea de make-up, în special după ce a devenit mămică, în 2018.

“Am spus să încerc și altceva în afară de actorie, să încerc și stand-up comedy. Nu prea e în zona mea de confort, dar asta e, om vedea”, a declarat Dana Hauer.

Fiind extrem de emoționată, Dana a cerut juraților să o lase să ia de la început numărul. Cu toate acestea, nici a doua oară nu a reușit să îi impresioneze.

Vezi momentul Danei Hauer aici.

Cine este Lavinia Dalea, concureta iUmor care i-a surprins pe jurați cu look-ul inocent și glume dure... Jasmina Negrea, finalistă în sezonul nouă iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x