Antena Căutare

Cine este Claudiu Teohari sau Teo, comediantul care a făcut senzație la "iUmor"

Claudiu Teohari, cunoscutul comediant, le-a făcut o surpriză juraților iUmor, pregătind un număr de senzație.

claudiu teohari
Cine este Claudiu Teohari sau Teo, comediantul care a făcut senzație la "iUmor" | instagram

În momentul său de la iUmor, Teo a venit cu poante de sezon, vorbind despre pandemie, cipurile pe care credem că Bill Gates ni le-ar implanta, felul în care suntem obișnuiți noi ca popor să ne plângem și cum indiferent de cât de bine o ducem, sigur există și ceva de care nu suntem mulțumiți.

Actorul și comediantul Claudiu Teohari are un simț al umorului inconfundabil, cu o carismă și stil de a vorbi serios în glumă așa cum nimeni nu mai are. El este printre primii comedianți din România care a ajuns extrem de cunoscut, încă de la început, din 2004.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Teo a povestit într-un interviu pentru editiadedimineata.ro că ideea de stand-up i-a venit în 2003, iar primul său spectacol a fost în 2004, la Café Deko. În 2009, el a reușit să își lanseze prima emisune de umor intitulată „După Bloguri”. Cultivându-și talentul de actor, Teo a jucat și în filmul „Web Site Story”, în 2010.

În 2013, a luat naștere canalul de YouTube Sector 7 unde Teo alături de Radu Alexandru și Raul Gheba parodiau videoclipuri virale din România.

De-a lungul carierei lui de comedian, Teo a reușit să umple Club 99 și Sala Palatului de nenumărate ori atunci când a avut spectacole, având un public numeros. În show-urile sale de comedie, el a apărut și în formula de trio, alături de Vio și Costel. Astfel, toți trei au ajuns să fie foarte îndrăgiți de publicului roman pentru subiectele abordate în show-urile lor.

Ce relație este între Delia Matache si Mihai Bendeac. Jurații de la „iUmor” au făcut declarații unul despre celălalt... Cine este Remus Boroiu, concurentul de la iUmor pe pieptul căruita Delia a vrut să joace X și 0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x