Antena Căutare

Cine este Mihai Tasici, concurentul care a fost votat să ajungă direct în finala iUmor. Cheloo: ”Nefericirea ta ne înveselește!”

Mihai Tasici este cel de-al nouălea concurent din acest sezon care merge în finala iUmor, după ce i-a încântât pe cei trei jurați cu numărul său de stand-up, dar și pe cei de acasă.

Cine este Mihai Tasici, concurentul care a fost votat să ajungă direct în finala iUmor. Cheloo: ”Nefericirea ta ne înveselește!”
Mihai Tasici iUmor

Mihai Tasici, zis Grasu', povestește cu umor cum că a fost "slab de patru ori și gras de cinci ori".

"Pe Instagram pun poze cu mine slab ca să adun LIKE-uri"

"Eram un copil prost"

Mihai a venit la iUmor cu un moment de stand-up bazat pe autoironie: "Am început să fac treaba asta și dintr-o mare frustrare deoarece eram considerat cel mai neamuzant din familie".

Acum a învățat să agreeze mișto-ul și chiar îi ies momente foarte bune. Atât de bune încât a luat nu mai puțin de 3 LIKE-uri și a fost votat de public să meargă direct în marea finală.

Citește și: Mihai Tasici merge în finala iUmor, sezonul 9

”Nefericirea ta ne înveselește!”, i-a spus Cheloo.

Mihai Tasici se va întâlni în marea finală cu ceilalți șapte preferați ai telespectatorilor de până acum: Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette), Giorgiana Lupu, Biba Struja, Ștefan Nistor, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Alin Georgescu și Gabriela Porumbacu.

Mihai Tasici merge în finala iUmor, sezonul 9... Ce relație este între Delia Matache si Mihai Bendeac. Jurații de la „iUmor” au făcut declarații unul despre celălalt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x