Antena Căutare

Cine sunt cei 13 finaliști iUmor din sezonul 12. Aceștia sunt cei care se vor întrece în glume pentru premiul cel mare

Sezonul 12 iUmor se apropie de final, iar cei 13 finaliști, dintre care 12 votați de public și unul ales de jurații iUmor, au emoții în lupta pentru marele premiu.

finalistii iumor sezonul 12 Galerie
Aceștia sunt cei care se vor întrece în glume pentru premiul cel mare în finala iUmor sezonul 12. | Antena 1

Aceștia sunt concurenții care se vor întrece în glume, roast-uri și umor în Marea Finală iUmor sezonul 12, pe 22 mai 2022.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 a adus în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care a asista și a analizat numerele unei zile întregi de filmare.

Cine sunt cei 13 finaliști iUmor în sezonul 12

Radu Giurcă în finala iUmor sezonul 12

Radu Giurcă a fost primul finalist iUmor în sezonul 12.

Favoritul publicului a fost ales Radu Giurcă, concurentul care a venit în fața celor patru jurați cu un număr siropos de autoironie. „Este pentru prima dată când văd un televizor pe dinăuntru”, a fost replica ce le-a captat atenția celor de la masa juriului.

„Genial a fost! Este smart băiatul, nu ai cum să ai simț al umorului dacă nu ești inteligent”, a mărturisit Delia.

Dragoș Stan, în finala iUmor sezonul 12

Dragoș Stan a fost cel de-al doilea finalist ales de public în sezonul 12 iUmor.

Dragoș Stan a abordat o temă pe placul celor patru jurați și anume obiceiuri și zicale românești.

„Sunt începător în stand-up și am venit să mă testez aici, să mă validez”, a declarat acesta, chiar înainte de a se prezenta în fața juraților.

„Este un număr bine construit, pus la punct și logic. Cunoști direcția!”, a confirmat Cheloo.

Și Delia a apreciat prezența concurentului pe scenă și a declarat: „A fost bine! Mi s-a părut un număr care stă în picioare. Bine ai venit la iUmor!”.

Claudia Amuzica, în finala iUmor sezonul 12

Claudia Amuzica a fost cea de-a treia finalist votată de public în sezonul 12 iUmor.

”Toată viața am fost în căutarea sensului vieții. Am venit aici să dezbat public acest subiect”, a spus concurenta. „Rezonez cu ideile pe care ea le-a propus”, a spus jurata Ana Morodan. Mai mult, concurenta a primit şi o cerere complet neaşteptată: juratul Mihai Bendeac a cerut-o de nevastă chiar în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Citește și: iUmor sezonul 12, 15 mai 2022. Concurenții care s-au calificat în Marea Finală

Zsolt Rozsnai, în finala iUmor sezonul 12

Zsolt Rozsnai este cel de-al patrulea finalist iUmor în sezonul 12.

De meserie instalator, Zsolt Rozsnai a venit la iUmor pentru a-și valida calitățile în stand-up.

„Nu am nimic special și nu știu sigur dacă meseria de stand-upper este pentru mine, nici măcar nu știu dacă într-adevăr am umor. Aici este locul potrivit să aflu dacă e adevărat ceea ce îmi tot spun familia și prietenii”, a declarat câștigătorul ediției cu numărul patru iUmor.

Darisian Ștefan Luncanu, în finala iUmor sezonul 12

Darisian Ștefan Luncanu a fost cel de-al cincilea finalist iUmor în sezonul 12.

Student la teatru şi în timpul liber magician, Darisian i-a cucerit pe cei prezenţi în platoul iUmor cu modul spectaculos în care şi-a prezentat trucurile de magie. Încă de la început i-a scos la joc pe cei patru juraţi, provocându-i la un truc de cărţi.

În timpul jurizării Delia, Monica Bîrlădeanu, jurata-surpriză a ediţiei și Mihai Bendeac au fost de acord că momentul lui Darisian Ștefan Luncanu a fost demn de numărul maxim de Like-uri, iar pentru a se asigura că tânărul primește ceea ce merită au început o muncă de convigere cu juratul Cheloo, despre care se ştie faptul că nu este un fan al numerelor de magie.

Emanuel Doduț, în finala iUmor sezonul 12

Emanuel Doduț este finalistul cu numărul 6 iUmor în sezonul 12.

Publicul a decis să îi acorde un loc în finală lui Emanuel Doduţ, concurentul care a venit pe scena iUmor cu un număr de roast în versuri. „Au fost câteva lucruri pe care nu le-am mai auzit până acum și mi-a plăcut”, a spus Mihai Bendeac.

Emanuel Bighe, în finala iUmor sezonul 12

Emanuel Bighe este al șaptelea finalist iUmor în sezonul 12.

Cei patru jurați ai ediției, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și Carmen Tănase, juratul-special, au descoperit un nou talent în stand-up, în persoana lui Emanuel Bighe.

Actor de profesie, Emanuel a intrat în scenă încrezător și plin de energie și şi-a început numărul de stand-up cu o discuție despre salariile actorilor, cucerindu-i iremediabil chiar și pe cei mai exigenți jurați cu momentul lui. „În sfârșit avem un moment de stand-up adevărat”, a dezvăluit Cheloo. Foarte încântată de ceea ce a ascultat și a văzut, Delia a afirmat: „Am descoperit un nou talent în stand-up comedy”.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Mihai Radu este ultimul finalist al sezonul 12 iUmor

Scuze Noi, în finala iUmor sezonul 12

Răzvan Rotaru și Filip Stoica, băieții de la Scuze Noi, sunt finaliștii cu numărul 8 aleși de public în sezonul 12 iUmor.

Cei doi concurenți au purtat salopete bleumarin și bluze albe, iar pe salopete aveau scris numele trupei lor. Andrei și Filip au urcat încrezători pe scena iUmor și au început să danseze.

Băieții de la Scuze Noi au început să facă un dans contemporan surprinzător, pe care îl exarsau pe absolut orice fel de muzică, chiar și pe soneria de la telefon.

“Absolut extraordinar”, a zis Mihai Bendeac despre numărul celor doi băieți.

Roxana Chiperi, în finala iUmor sezonul 12

Roxana Chiperi este cea de-a noua finalistă iUmor în sezonul 12.

Deloc străină de scena iUmor, Roxana Chiperi a păşit de această dată în platoul show-ului de la Antena 1 cu un moment inspirat din Lacul Lebedelor. Nu a venit singură, ci alături de trei foste gimnaste de performanţă ale României, care i-au pus şi mai mult în valoare dansul special pregătit pentru iUmor. Juraţii au savurat din plin expresivitatea Roxanei şi modul în care aceasta s-a gândit să revină pe scena iUmor.

“Astăzi am avut patru balerine care au demonstrat că tristețea unui lac înghețat poate încălzi patinele plictisiților de la iUmor”, a spus Cheloo, în vreme ce Delia a completat: „Super expresivă! A fost ca un cârnăcior printre macarons. (…) Simpatică, cu farmec, cu haz”.

Rikito Watanabe, în finala iUmor sezonul 12

Rikito Watanabe este finalistul cu numărul 10 votat de public în sezonul 12 iUmor.

Rikito Watanabe este concurentul care a convins întâi juriul iUmor că merită să ajungă la votul telespectatorilor, iar pe aceştia din urmă i-a cucerit, ajungând direct în marea finală a celui de-al doisprezecelea sezon iUmor, de la Antena 1.

„Când aveam 15 ani, tatăl meu m-a dat afară din Japonia pentru că eram un copil puțin obraznic. Am stat în America timp de trei ani după care tatăl meu a deschis un restaurant în România. Așa m-am mutat eu în Constanța, unde am stat până la vârsta de 28 de ani”, a spus concurentul. „Domnul Rikito a venit cu o paralelă foarte bine făcută între Japonia și România. A fost un număr amuzant și mi-a plăcut ce a avut scris pe hârtie.

Vlad Barbu, în sezonul 12 iUmor

Vlad Barbu este cel de-al unsprezecelea finalist iUmor în sezonul 12.

Vlad Barbu a câștigat un loc în marea finală a celui de-al doisprezecelea sezon iUmor. Concurentul i-a impresionat cu numărul său de stand-up pe Maria Popovici, jurata surpriză a ediţiei, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Telespectatorii l-au trimis direct în finala iUmor.

Obișnuit cu open mic-uri și deschideri pentru diverși stand-upperi cunoscuți, concurentul s-a decis să încerce experiența iUmor, cucerind astfel juriul și publicul cu numărul său.

„Cred că Vlad Barbu ar trebui să ajungă în finală pentru că este un tip foarte talentat”, a spus Maria Popovici, cea de-a patra jurată a ediției.

Eduard Moise, în finala iUmor sezonul 12

Eduard Moise este finalistul cu numărul 12 iUmor în sezonul 12.

Duminică seară, Eduard Moise a cucerit jurații și publicul iUmor cu numărul său de stand-up și astfel a ajuns direct în finala celui mai nou sezon.

Eduard Moise a decis să-și fructifice pasiunea pentru stand-up și să își valideze calitățile oratorice în emisiunea iUmor. Student în anul trei, Eduard Moise a venit pe scena iUmor cu vorbele la el și cu multă energie bună pe care a transmis-o și juraților.

Mihai Radu, în finala iUmor sezonul 12

Mihai Radu a fost ales drept cel de-al treisprezecelea finalist iUmor în sezonul 12 chiar de jurații iUmor.

Juriul a votat în semifinala sezonului 12 iUmor. Mihai Radu a obținut cele mai multe voturi din partea juraților, motiv pentru care merge direct în Marea Finală a show-ului.

Glumele și replicile savuroase au stârnit hohote de râs în public, dar și la masa juraților. Telespectatorii au urmărit cu mare atenție fiecare concurent din această seară, însă verdictul final l-au avut cei 4 jurați.

Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Mihai Radu este ultimul finalist al sezonul 12 iUmor... Semifinala sezonului 12, lider de audienţă. Mihai Radu este ultimul finalist iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x