Antena Căutare

Cristina Șchiopu, surprinsă într-o ipostază fierbinte în sala de fitness. Cât de sexi este fosta concurentă de la "iUmor"

Cristina Șchiopu, fosta concurent de la "iUmor" sezonul 9, face furori cu imaginile sale incendiare pe rețelele sociale.

Cristina Șchiopu în trei ipostaze diferite Galerie
Cristina Șchiopu, fosta concurent de la iUmor sezonul 9, face furori cu imaginile sale incendiare pe rețelele sociale. | Instagram / Antena 1

Cristina Șchiopu a făcut senzație cu aparițiile sale spectaculoase din cadrul emisiunii "iUmor". Fosta concurenta i-a impresionat pe jurați cu numărul său special de stand-up comedy, dar și cu frumusețea sa răpitoare.

Superba blondină a reușit să îl cucerească încă din prima clipă pe Mihai Bendeac cu farmecul ei și a cucerit simpatia publicului. De asemenea, Cristina Șchiopu își surprinde și prietenii de pe rețelele sociale cu frumusețea ei și trupul de invidiat.

Cum s-a lăsat fotografiată Cristina Șchiopu în sala de fitness

Fosta concurentă de la iUmor este foarte activă pe contul său de Instagram și își ține prietenii la curent cu cele mai noi evenimente din viața sa. Mai mult decât atât, Cristina Șchiopu își încântă cei 142 de mii de urmăritori cu cele mai incendiare ipostaze și sexi ținute, însă de data asta a dus totul la un alt nivel.

Focoasa blondină a ridicat gradele în termometre cu o imagine în sala de fitness care nu a putut să treacă neobservată. Aceasta s-a lăsat fotografiată într-o ținută extrem de ispititoare ce lasă la vedere cele mai frumoase părți ale corpului.

Citește și: Cristina Șchiopu de la iUmor, decolteu răvășitor pe rețelele sociale. Cum s-a fotografiat blondina

Topul minuscul i-a scos în evidență atuurile fizice, în special bustul generos, silueta de invidiat și frumoasele trăsături ale feței. Un lucru este evident, Cristina Șchiopu este posesoarea unui trup de zeiță și nu ezită să își afișeze formele apetisante pe rețelele sociale.

"Trecui pe la sală și-mi făcui și eu o poză😁", a scris ea la descrierea imaginii, însă corpul său perfect a acaparat toate privirile internauților.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cristina Șchiopu se mândrește și cu un abdomen perfect, lucrat în sala de sport, drept dovadă stă imaginea de mai sus. Fosta concurentă de la iUmor ține foarte mult la imaginea ei și își menține corpul de invidiat prin sport.

Imaginea a fost apreciată de o mulțime de persoane, motiv pentru care a strâns mai bine de 7 mii de aprecieri și o mulțime de mesaje. Reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali au apărut imediat.

Citește și: Cristina Șchiopu, fosta concurentă de la "iUmor" face senzație în mediul online. În ce ipostaze sexy se lasă fotografiată

"Ai un abdomen foarte frumos lucrat" sau "Ai un corp perfect, bravo Cristina!", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care au ținut neapărat să îi transmită laude și complimente pentru modul în care arată.

Cu ce număr a venit Cristina Schiopu la iUmor

În preselecții, Cristina Schiopu a venit cu un număr de stand-up comedy, dar nu unul obișnuit, ci spus pe oltenește, iar jurații nu au putut ține pasul cu ea.

Olteanca a venit pregătită cu un discurs despre cum este să vii dintr-un alt oraș în București.

''Aici nu e ca la mine la Gorj. Aici sunt mai multe benzi, mai multe semafoare. Aici poți să mori dacă ești proastă'', a spus Cristina Șchiopu cu autoironie.

''Nu fac parte dintre bărbații care suportă o voce feminină care dăruiește 300-400 de cuvinte pe minut. Am fugit mâncând pământul!'', i-a mărturisit Cheloo concurentei.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x