Antena Căutare

Cum arată acum Doina Teodoru de la iUmor. Școlărița din sezonul 3 arată diferit

La 26 de ani, Doina Teodoru a reuşit să cucerească publicul cu o serie de glume acide la adresa juriului iUmor şi a altor vedete de televiziune. Acum, ”marea dragoste” a lui Bendeac din sezonul 3 este foarte diferită de școlărița care l-a fermecat.

doina teodoru pe scena iumor sezon 3 Galerie
La 26 de ani, Doina Teodoru a reuşit să cucerească publicul cu o serie de glume acide la adresa juriului iUmor şi a altor vedete de televiziune | Antena 1

Doina Teodoru este foarte activă în mediul online, acolo unde postează imagini din vacanțe și selfie-uri.

Spre deosebire de școlărița care a cucerit publicul iUmor, în viața reală, Doina preferă să adopte o atitudine mai serioasă. Cel puțin asta se deduce din imaginile pe care le urcă în mediul online.

Cum arată acum Doina Teodoru

Doina Teodoru are o coafură asemănătoare celei cu care s-a prezentat în fața juriului iUmor, în cel de-al treilea sezon al show-ului. Încă are breton, însă nu-și prinde podoaba capilară ca o școlăriță, ci preferă să-l lase desfăcut.

Citește și: iUmor, 12 mai 2021. Doina Teodoru, îmbrăcată în școlăriță, revine în forță la iUmor. “Speram din tot sufletul să nu mai vin aici”

De asemenea, frumoasa câștigătoare a iUmor sezon 3, nici nu se machiază. În majoritatea imaginilor are un look natural, iar pistruii ei atrag admirația celor care-i urmăresc activitatea în mediul online.

În capturile pe care obișnuiește să le urce pe Instagram nu apar nici ochelarii de vedere care făceau parte din ținuta personajului său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum s-a schimbat viața Doinei Teodoru după participarea la iUmor

În 2017, la scurt timp după participarea la iUmor sezon 3, Doina Teodoru dădea un interviu, în care vorbea despre impactul pe care l-a avut show-ul l-a avut asupra vieții sale.

Citește și: Ecaterina Teodoroiu îi atacă frontal pe jurații iUmor: Delia se pregătește pentru foamete!

”Cred că e mult spus că mi-a schimbat viaţa. Mă bucur de mai multă vizibilitate, asta e clar. Am multe oferte de stand-up şi spectacole, şi din ţară şi din străinătate, şi cred că mi-ar plăcea să explorez şi partea asta a carierei.

Oricum, nu cred că aş mai participa vreodată la un astfel de concurs, e o experienţă care va rămâne unică. În general, sunt de părere că un profesionist îşi poate da cu părerea despre momentele tale şi să îţi spună unde greşeşti şi unde faci bine. Îmi doresc să folosesc în roast-uri cuvinte cât mai puţin licenţioase, sper să şi reuşesc.”, delcara Doina pentru publicația Viața liberă.

Citește și: Spectacol pe cinste! Ce s-a întâmplat în cea de-a patra ediție a sezonului opt „iUmor”! Sosia Danei Budeanu a făcut show! Un moment de poveste și un dans incendiar – Video, Foto

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x