Antena Căutare

Cum arăta Cătălin Bordea pe vremea când avea păr lung și era actor. Comediantul e greu de recunoscut așa

Comediantul este cunoscut pentru tunsoarea sa la chelie. Însă, pe vremuri, Cătălin Bordea arăta total diferit decât cum ne-am obișnuit să îl vedem. Iată cum l-au dat de gol colegii de la iUmor, dar și ce dezvăluire a făcut însuși juratul. Rămâi până la final să veză cum arăta cu păr lung!

cătălin bordea, jurat iumor, sezonul 14, episodul 6, îmbrăcat în negru Galerie
Cum arăta Cătălin Bordea pe vremea când avea păr lung și era actor. Comediantul e greu de recunoscut | Antena 1

Cătălin Bordea este o prezență notorie la televizor, însă nu show-urile de stand-up și emisiunile celebre precum „America Express” și „iUmor” l-au consacrat pe comediant! Se pare că, în urmă cu foarte mulți ani, Bordea a făcut parte din distribuția îndrăgitului serial „La Bloc”.

Dar s-ar putea să nu știi că este vorba despre aceeași persoană, pentru că, în acea vreme, Cătălin Bordea era total schimbat de cum îl știm acum! Comediantul avea păr mare! Iată ce a mărturisit despre schimbarea fizică drastică, dar și cum arăta înainte. Tu l-ai recunoaște așa?

Citește și: Motivul pentru care Livia și Cătălin Bordea nu au copii: „Ne gândeam la un moment dat ca mai încolo...”

Cătălin Bordea e cunoscut pentru tunsoarea sa la chelie. Cum arăta pe vremea când avea păr mare

În timpul audițiilor emisiunii iUmor, sezonul 14, pe scenă a venit un alt concurent de seamă și anume, tânărul actor Paul Diaconescu, care a deschis cutia cu amintiri a prezentatorilor, dar și a juraților! Numai că nu doar Șerban Copoț și Dan Badea și-au adus aminte de cum arătau în tinerețe, ci și Cătălin Bordea, care a făcut și o mărturisire memorabilă:

„Mi-ai adus aminte de părul meu din tinerețe! Da, îl aveam! creț!”, i-a spus Cătălin Bordea lui Paul Diaconescu, în etapa de jurizare a ediției cu numărul 6, iUmor, sezonul 14 din 18 martie 2023.

„Să ne dea pe post poză, că e online cu tine cum aveai părul, în paralel cu Paul, să vedem care sunt asemănările!”, a spus, în mod ironic, colegul său, Nelu Cortea.

Privește imaginile din galeria de mai jos, dar și clipul video, pentru a vedea cum arăta Cătălin Bordea cu păr!

Cel care l-a dat de gol pe Cătălin Bordea a fost tocmai colegul de breaslă, Dan Badea, care a mai zis despre jurat că nu doar că a jucat în serialul „La Bloc”, dar a și apărut în renumita revistă pentru adolescente, „Bravo girl”:

„Bordea, când a jucat în <<La Bloc>>, avea afiș în <<Bravo girl>>!”, a spus Dan Badea, în timp ce arăta și o poză din revistă cu Bordea.

Întrebat și care e povestea părului său, juratul iUmor a oferit următorul răspuns savuros:

„S-a dus! Seara ne-am luat noapte bună și dimineață nu mai era acolo. N-a mai dat niciun semn de atunci. Ăștia (arătând spre partea de deasupra cefei), firele astea, tot respectul! N-au plecat. S-au ținut tari. În schimb, aici (arătând spre vărful capului) scrie trădare!”

Citește și: Imagini rare cu familia lui Nelu Cortea. Concurentul de la America Express are o fetiță și un băiețel. Cum arată copiii săi

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 18 martie. Paul Diaconescu i-a luat la roast pe Șerban Copoț și Dan Badea. Numărul care merită revăzut... iUmor sezonul 14, 18 martie. Radu Pietreanu l-a impersonat pe marele cântăreț Ion Dolănescu. Cum ar arăta țara condusă d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x