Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Cum arăta Cheloo în 1999, când avea doar 21 de ani! Primul videoclip al juratului „iUmor” face și acum senzație

Au trecut 21 de ani de când Cheloo, simpaticul jurat al emisiunii „iUmor”, a lansat primul său videoclip! Imaginile din 1999 sunt de-a dreptul surprinzătoare și fac și acum senzație printre fani!

Cum arăta Cheloo de la „iUmor”, pe vremea când avea 21 de ani

În anul 1999, celebrul cântăreț Cheloo (pe numele său adevărat, Cătălin Ștefan Ion) lansa primul său videoclip. Piesa „Bagabontzi 99” a făcut senzație la vremea lansării și a continuat să fie îndrăgită de fani și de-a lungul anilor.

Cum arăta Cheloo, juratul „iUmor”, în primul său videoclip

În prezent, melodia are mai bine de un milion de vizualizări pe YouTube și ne aduce aminte de cum arăta Cheloo, juratul emisiunii „iUmor”, în urmă cu 21 de ani!

La momentul respectiv, artistul avea 21 de ani și surprindea prin versurile îndrăznețe și atitudinea de „băiat rău de cartier”.

citește și: Începe distracția, pe 7 septembrie! Cele mai tari show-uri, „X Factor”, „iUmor”, „Chefi la cuțite”, „Sacrificiul” și „Te cunosc de undeva!”, noi sezoane, la Antena 1!

Timpul a trecut și Cheloo și-a făcut rapid loc nu doar în topurile muzicale românești, ci și în inimile a sute de mii de fani.

Artistul a lansat primul său album, Sindromul Tourette în 2003, album premiat cu Discul de Aur pentru numărul mare de exemplare vândute.

Fiecare săptămână se va încheia cu o doză generoasă de umor excentric!

Pe Cheloo îl vom putea revedea în sezonul 9 al emisiunii „iUmor”, de la Antena 1!

citește și: Delia și Mihai Bendeac, twerk de milioane pe Tik Tok! Cum s-au filmat cei doi

Sezonul 9 iUmor va avea premiera duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii.

Nimic nu îi poate pregăti însă pentru numerele spectaculoase, demne de cartea recordurilor, așa cum nici prezentatorul Șerban Copoț nu era pregătit să își vadă colegul, pe Dan Badea, lăcrimând la numerele de pe scena iUmor.

Video